Status
Verkocht
Types
2
Woningen
3
Plaats
Enschede

Lipperkerkstraat, 3 woningen

Dit plan omvat drie heerlijke midden- en hoekwoningen met diepe tuinen én twee eigen parkeerplaatsen.

De wijk Velve Lindenhof maakt deel uit van Stadsdeel Oost en is gelegen tussen de wijken Stokhorst, de Bothoven en ’t Ribbelt. Hier woon je op fietsafstand van het centrum van Enschede en je hebt vele voorzieningen in de buurt, zoals het fraaie Miro winkelcentrum, met een breed aanbod aan winkels en verschillende basisscholen. Tevens is het wijkcentrum Lumen in de wijk te vinden. Dit wijkcentrum is het nieuwe hart van de wijk Velve-Lindenhof, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten, dat er leuke sociale contacten zijn en dat men zich verbonden voelt met de wijk. Kortom, Velve Lindenhof is een echte stadswijk; buren kennen elkaar, helpen elkaar daar waar nodig, kinderen spelen op straat en noaberschap is hier heel gewoon.

Het project Lipperkerkstraat, kenmerkt zich door de fraaie diepe tuinen. Alle woningen hebben een complete keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de tuinzijde. Met de standaard dubbele tuindeuren loop je zo de tuin in met veel privacy. De ligging op het noorden zorgt ervoor dat je de gehele dag van de zon kunt genieten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping heb je de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren dit is optioneel. In de optiesfeer zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je nieuwe woning aan te passen aan je eigen wensen. De prijzen zijn vanaf € 286.500,- v.o.n. inclusief luxe keuken (vaatwasser, afzuigkap, kookplaat, koelkast 160 liter en een oven/magnetron) en luxe badkamer.

Bouwnummer 1: € 294.500,- v.o.n.
Bouwnummer 2: € 291.500,00 v.o.n.
Bouwnummer 3: € 299.500,- v.o.n.

Waarom nieuwbouw?
Een nieuw huis helemaal in jouw smaak. Een nieuwbouw huis is echt helemaal van jezelf en is een gevoel van fris, puur en mooi! Je hebt er geen omkijken naar en je kiest lekker alles zelf uit. Onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet en het energielabel is nu standaard A waardoor je lage energie- en woonlasten hebt. Een nieuw huis is dus ook voordeliger.

Hoe maak je kans op een van deze bouwnummers?
Vul het inschrijfformulier in. Deze kan je vinden op onze website onder het project. De start bouw staat gepland voor medio september 2021. Deze planning is onder voorbehoud van eventuele gevolgen van de corona-pandemie. Als je de locatie kent en je kan het financieel ook rond krijgen en je wil graag één bouwnummer kopen? Mail dan het inschrijfformulier naar Gert-Jan. Vragen? Je belt hem op 06 82 14 49 34 of je kan mailen naar gertjan@nieuwwonentwente.nl. Inschrijven kan tot 25 mei a.s.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Foto's

1 / 4

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 Hoekwoning 99 m² 222 m² - Verkocht
2 Tussenwoning 99 m² 142 m² - Verkocht
3 Hoekwoning 99 m² 232 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker