Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
38
Plaats
Borne

Hof van Borne

Fijn wonen in plan ‘Hof van Borne’
In het vierde kwartaal van dit jaar starten wij met de verkoop van deelplan Hof van Borne; 17 fonkelnieuwe woningen. Het plangebied heeft een fraaie ligging aan de rand van de wijk en deels aan het centrale parkje. Wat er precies gebouwd gaat worden?

Woningmodel Hoflijckheid
1 vrijstaande woning (7,08 m x 10,74 m)

Woningmodel Heerlijckheid
2 vrijstaande geschakelde woningen (6,78 m x 10,74 m)

Woningmodel Laerhof
6 twee-onder-een-kapwoningen (6,5 m x 10,74 m)

Woningmodel Elshof
4 twee-onder-een-kapwoningen (5,9 m x 10,74 m)

Woningmodel Laanzicht
4 geschakelde eengezinswoningen (5,7 m x 10,14 m)

Deze duurzame woningen zeer compleet aangeboden:
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
- Gasloos wonen met individuele warmtepomp;
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning;
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping;
- Super duurzaam conform de allernieuwste BENG-eisen;
- Fraaie ligging aan de rand van de wijk en deels aan het centrale parkje.

START VERKOOP
De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 16 december om 17:00 uur. Dit betreft een fysieke start verkoop. Waar deze bijeenkomst plaatsvindt wordt op een later moment bekend gemaakt. Schrijf je in op nieuwwonentwente.nl om op de hoogte gebracht te worden. Wel zullen alle verkoopdocumentatie en prijzen vanaf dat moment ook online te vinden zijn op de projectwebsite en onze eigen site. Tevens is deze documentatie op te halen bij één van onze kantoren (uitsluitend op afspraak).

INSCHRIJVEN
Heb je interesse in een woning? Inschrijven voor één van de fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk 5 januari 2022, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Deze button vind je op de projectwebsite gedurende de inschrijfperiode van donderdag 16 december as tot en met woensdag 5 januari as, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

OP EN TOP DUURZAAM, BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen welke gelden vanaf 01-01-2021. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Foto's

1 / 2

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker