Status
Toekomstig (verkoop / verhuur)
Types
0
Woningen
0
Plaats
Hengelo

De Smelterij (toekomstige ontwikkeling)

De Smelterij (voorheen:Hart van Zuid) (toekomste ontwikkeling) | Hengelo

Hart van Zuid, gelegen op de historische Stork-locatie in Hengelo, is volop in ontwikkeling. Hier ‘smelten’ verschillende woongebieden samen tot een bruisende, nieuwe stadswijk voor jong en oud. Levensader van de Hart van Zuid is de gelijknamige laan, met aan weerszijden bomenpracht en afwisselend brede groenstroken.

Station, centrum en uitvalswegen
Nieuwbouwproject De Smelterij verrijst aan zo’n groenstrook langs de Laan Hart van Zuid. Vanaf hier loop je in een paar minuten rechtstreeks naar het station. Bijvoorbeeld om naar de randstad te reizen voor een werkafspraak. Of je wandelt naar het stadscentrum om gezellig uit te gaan of te shoppen. Op een steenworp afstand ligt ook het Industrieplein met een skatebaan voor de jongeren en het cultureel podium Metropool.

Sla je de Laan Hart van Zuid in de andere richting in, dan fiets je vrijwel in een rechtstreekse lijn in een kwartiertje naar de Universiteit van Twente. Met de auto zit je zo op de snelweg A35. Daarmee is De Smelterij de ideale uitvalsbasis voor wie snel op zijn bestemming wil zijn.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? 
Schrijf je dan nu in! 

bron Website Gemeente Hengelo  / https://desmelterij.byj9design.nl/

Lees meer

Foto's

1 / 3

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker