Status
Binnenkort in verkoop
Types
3
Woningen
35
Plaats
Hengelo

De Smelterij

In december in verkoop 35 woningen van De Smelterij | Hengelo.
Lees onderaan deze tekst meer over de prijsranges

Ooit was hier onder meer de smelterij van machinefabriek Stork gevestigd. Tegenwoordig is deze voormalige industrielocatie een geweldige plek om te wonen. Het jonge stadsdeel Hart van Zuid telt straks zo’n duizend woningen. Waarvan de 24 appartementen en 11 grondgebonden woningen van De Smelterij in december in verkoop gaan. Je woont hier in een dynamische omgeving, dicht bij het station en het centrum van Hengelo.

Van appartement tot eengezinswoning met tuin
Direct aan de entree van Hart van Zuid verrijst De Smelterij. Je vindt hier straks diverse typen woningen aan een groenstrook evenwijdig aan de Laan Hart van Zuid. Het aanbod verloopt van stedelijk – appartementen, dicht bij het station en centrum – naar groen-stedelijk – eengezinswoningen met tuin en parkeren op eigen terrein, wat verder van het centrum af.

Zoek jij als starter een appartement in Hengelo? Of droom je als doorstromer van eengezinswoning met een buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras, stadstuin of juist royale tuin? Nieuwbouwproject De Smelterij biedt voor elk wat wils. Welk type woning past het beste bij jouw woonstijl?

De Smelterij: alle mogelijkheden op een rij
De Smelterij in het jonge stadsdeel Hart van Zuid biedt straks een woning die past bij jouw woonwensen en budget.
- appartementen
- eengezinswoningen met drie of vier woonlagen, soms met dakterras
- eengezinswoningen met drie woonlagen van Fijn Wonen

Station, centrum en uitvalswegen
Nieuwbouwproject De Smelterij verrijst aan zo’n groenstrook langs de Laan Hart van Zuid. Vanaf hier steek je zo de straat over naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen. Ook loop je in een paar minuten rechtstreeks naar het station. Bijvoorbeeld om naar de randstad te reizen voor een werkafspraak. Of je wandelt naar het stadscentrum om gezellig uit te gaan of te shoppen.

Op een steenworp afstand ligt ook het Industrieplein met een skatebaan voor de jongeren en het cultureel podium Metropool. Met de auto zit je zo op de snelweg A35. Daarmee is De Smelterij de ideale uitvalsbasis voor wie snel op zijn bestemming wil zijn.

Start verkoop
De verkoop van dit plan zal in december van start gaan en verloopt digitaal.
Op de hoogte blijven? Geef dan nu jouw interesse door via de projectwebsite thuisindesmelterij.nl. We sturen je een e-mail zodra er meer bekend is!

De prijsrange van de rijwoningen is van € 327.500,- tot € 520.000,-
De prijsrange van de appartementen wordt later bekend gemaakt.

Lees meer

Kelly ten Hag Nieuwbouwspecialist | K-RMT
Maarten Tuiten Nieuwbouwspecialist | RMT
Jet Boonstra Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker