Status
Toekomstig (verkoop)
Types
0
Woningen
1
Plaats
Enschede

Villapark de Bolhaar

Villapark de Bolhaar in Enschede

Ruimte om te dromen
U houdt van het leven en u wilt graag een woning waar u alle vrijheid heeft om te genieten. Welkom in Villapark de Bolhaar. Een modern nieuwbouwproject met ongeveer twintig stijlvolle parkvilla’s aan de rand van Enschede. Privacy en groen spelen een grote rol bij het ontwerp van de nieuwe buurt. De villa’s komen rondom een hofje te liggen in een parkachtige vormgeving, verrijkt met wandelpaden. De organische lijnen van dit groene openbaar gebied lopen door tot aan de gevel van de villa. Groen wonen tot aan de voordeur. Deze nieuwe, stijlvolle buurt in de geliefde wijk aan de Bolhaarslaan is volop in ontwikkeling.

Sfeervolle parkvilla’s
De moderne villa’s zijn sfeervol, kleinschalig en met de natuur binnen handbereik. Zo kunt u altijd een fijne wandeling maken in de parkachtige omgeving of het nabijgelegen Abraham Ledeboerpark. Of geniet in uw eigen tuin van een lekkere kop koffie. De parkvilla’s bieden genoeg ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zijn onderhoudsvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Een plek waar u zorgeloos kunt leven en genieten van luxe en comfort!

U heeft de mogelijkheid om de villa naar uw woonwens en leefstijl in te delen. Wilt u graag een werkkamer, atelier of een extra badkamer? Wij horen het graag van u. Denk met ons mee en vul de vragenlijst in.
Meer informatie vindt u op de projectwebsite: villaparkdebolhaar.nl
De woningen worden ontwikkeld door Trebbe Wonen.

Lees meer

Financiële check


Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Foto's

1 / 4

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker