Status
Toekomstig aanbod
Types
0
Woningen
23
Plaats
Enschede

Il Villaggio

START VERKOOP 30 SEPTEMBER 2021 OM 17.00 UUR!

Wonen in Italiaanse sfeer op de Boddenkamp in Enschede.

Toscane is the place to be als het om Italië gaat. De betoverende dorpjes met zijn intieme straatjes, de romantische sfeer van vroeger, hun gastvrijheid en het heerlijke eten: la dolce vita. Dit heeft ons geïnspireerd bij het ontwerpen van Il Villaggio; 23 stoere woningen in de geborgen setting van een “Italiaans” straatje gelegen in de geliefde en populaire wijk de Boddenkamp.

Il Villaggio krijgt een rijke mix aan woningtypes, die ruimte bieden aan jong en oud vlakbij het heerlijke stadscentrum en het openbaar vervoer.

Locatie
Il Villaggio komt in het centrum van Enschede tegenover de Melkhal en grenzend op de Boddenkamp. In dit nieuwe buurtje woon je aan een exclusief straatje waar geen auto mag komen maar waar je zelf wel een privé parkeerplek hebt. Een verborgen schat die je pas ontdekt als je er bent. Je woont op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Daarnaast worden er aan de overkant van jouw straat de beste pizza’s van Enschede gemaakt. La vita e bella!

Prijzen
- De woningen worden aangeboden met een vanaf prijs van circa € 475.000,- v.o.n.;
- De woningen hebben een woonoppervlak vanaf circa 135 m²;
- Inhoud vanaf circa 490 m³;
- Kaveloppervlak vanaf circa 95 m²;

Lang wachten op dit plan hoeft niet! 30 september om 17:00 uur gaan we namelijk al starten met de verkoop van dit unieke project. Vanaf dat tijdstip staan alle verkoopdocumenten op de projectwebsite ilvillaggio.nl.

Inschrijftermijn
Je kunt je online inschrijven vanaf donderdag 30 september 17:00 uur tot en met donderdag 14 oktober 24:00 uur.

Geef bij de inschrijving je favoriete bouwnummers op en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Ook helpt het als je duidelijkheid geeft over je financieringsmogelijkheden. 

Toewijzing
Na de sluitingsdatum zal de toewijzing digitaal geschieden via de zogenaamde 'matchmaker', dus volledig automatisch. Met dit systeem wordt zoveel mogelijk getracht om eerste keuzes aan kandidaten toe te wijzen. Maandag 18 oktober krijg je telefonisch bericht als je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen. Er wordt dan gelijk een afspraak voor een optiegesprek gemaakt. Heb je geen telefoontje gehad dan ontvang je maandagavond 18 oktober een mail dat je in de eerste ronde geen woning hebt toegewezen gekregen. Dit doen we per email omdat we veel inschrijvingen verwachten. Het kan wel zijn dat er nog mensen afvallen na het eerste gesprek en dat je dan alsnog een uitnodiging ontvangt voor een optiegesprek.

Optiegesprek
Tijdens de eerste afspraak nemen we alle stukken met je door en beantwoorden we je vragen. Tevens geven we je dan een optie op het toegewezen bouwnummer en wordt er gelijk een vervolgafspraak gemaakt. 

Vragen?
Ilse, Gert-Jan, Hanneke & Caspar staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ze bereiken via 085 273 23 77.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer

Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT
Caspar Branderhorst Nieuwbouwspecialist | RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker