Status
Verkocht
Types
1
Woningen
7
Plaats
Enschede

Varvik-Dezo fase 2

LET OP: De inschrijfperiode is inmiddels gesloten en alle woningen staan onder optie.

Unieke kans! Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning, maar wil je niet wachten tot de nieuwe woning klaar is? Wij hebben de oplossing voor je. Wij bieden deze 7 net opgeleverde nieuwbouwwoningen nu aan. Modern, licht en ruim wonen en dat binnen de singels van Enschede! Nu kopen en nog dit jaar de sleutel ontvangen. Bij ons kan het.

Goed voorbereiden
Er is veel interesse voor de woningen van Varvik-Dezo fase 2. Het is daarom goed om je van te voren goed voor te bereiden. Het kan zijn dat meerdere geïnteresseerden zich inschrijven tijdens de verkoop op dezelfde woning. Als dit het geval is, kijken we bij het toewijzen of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het kan dus in je voordeel werken om een financiële check te doen. Wíj kunnen je hier ook bij helpen. De onafhankelijke financieel adviseurs van Nieuw Wonen Twente zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden je deze financiële check geheel gratis en vrijblijvend aan. Wil jij ook zo'n financiële check? Neem dan nu contact met ons op. Ook voor een waardebepaling van jouw huidige woning kan je bij ons terecht. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende financiële check of waardebepaling via 085 273 23 77 of mail naar ons mailadres. Wij helpen je graag!

De woonwijk ’t Getfert
Wonen in 't Getfert is wonen in een wijk met geschiedenis: een plek waar mensen al lang samen komen en tegelijkertijd heb je hier het winkel- en uitgaanscentrum van Enschede om de hoek. Restaurants, leuke winkels en cultuuraanbod vind je zelfs op loopafstand. Ook scholen en voorzieningen zoals supermarkten en het Medisch Spectrum Twente zijn allemaal dichtbij. De gunstige ligging binnen de singels zorgt ervoor dat je zo naar het centrum van de stad kunt lopen of fietsen, maar tegelijkertijd rijd je ook binnen 5 minuten naar de snelweg toe. Liever genieten van natuur? Het buitengebied van Enschede kent een bijzonder landschap met verschillende fiets- en wandelpaden.

Plan Varvik-Dezo fase 2
Na een succesvolle verkoop van de eerste fase van 9 fraaie koopwoningen is het nu de beurt aan fase 2. Dit plan is gebouwd op de hoek van de Sumatrastraat en de Getfertweg en bestaat o.a. uit zeven koopwoningen: 3 hoekwoningen en 4 middenwoningen. Voor deze woningen zijn ruimtelijke kwaliteit, duurzaam comfort en een eigen karakter belangrijke uitgangspunten. De woningen zijn opgeleverd met een complete luxe keuken en luxe sanitair. De woningen zijn compleet af, alleen de vloerafwerking ontbreekt nog. Verder is namelijk alles al gedaan in de woningen. De woningen worden duurzaam gebouwd, voorbereid op de toekomst. Een nieuwbouw huis is goed geïsoleerd, uitstekend onderhouden, nagenoeg geen onderhoudskosten op korte termijn en natuurlijk lage stookkosten.

Bijzonderheden plan Varvik-Dezo fase 2

- Tuingerichte woonkamer
- Inclusief luxe keuken
- Mogelijkheid voor 4 slaapkamers en een werkruimte
- Complete luxe badkamer
- Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming
- Eigen parkeerplaats op groen achterterrein
- Kwalitatief hoogwaardige afbouwkwaliteit (zwarte binnendeuren met stalen kozijnen)
- Tuinen compleet aangelegd met terras en schuttingen
- Eigen berging
- Compleet met wandafwerking en hoge witte plinten.
- Sleutel overdracht uiterlijk 16 of 17 december 2021
- Duurzaam en laag energieverbruik
- Vraagprijzen vanaf € 245.000,= tot € 365.000,= v.o.n.

Vragen?
Heb je nog vragen? Dan kan je natuurlijk terecht bij Gert-Jan en Ilse! Je bereikt ze via 085 273 23 77 of via ons mailadres.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
93 Varvik Dezo fase 2 - 7 woningen 65 m² 59 m² - Verkocht
95 Varvik Dezo fase 2 - 7 woningen 87 m² 50 m² - Verkocht
97 Varvik Dezo fase 2 - 7 woningen 87 m² 65 m² - Verkocht
151 Varvik Dezo fase 2 - 7 woningen 119 m² 88 m² - Verkocht
153 Varvik Dezo fase 2 - 7 woningen 119 m² 95 m² - Verkocht
151-A Varvik Dezo fase 2 - 7 woningen 119 m² 89 m² - Verkocht
153-A Varvik Dezo fase 2 - 7 woningen 119 m² 103 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker