Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
32
Plaats
Hengelo

De Brouwerij fase 2

Comfortabel wonen in een autoluwe buurt, dicht bij het centrum van Hengelo, in een woning met een bijzondere industriële uitstraling. Dat kan in nieuwbouwproject De Brouwerij. Op het voormalige terrein van de Hengelose Bierbrouwerij gaat de 2e fase in het eerste kwartaal van 2022 in verkoop.

De 32 woningen van fase 2 liggen aan de zuidkant van het project en zijn verdeeld over vier woonblokken die met de achtertuinen grenzen aan een rustige binnenplaats. Doordat je de auto kwijt kunt op de binnenplaats, blijft de voorzijde van de meeste woningen autovrij. Bij een aantal woningen in blok 10 kan je parkeren op eigen terrein en bij de woningen in blok 11 heb je de mogelijkheid om direct voor de deur te parkeren. Alle woningen hebben een stoere architectuur die mooi aansluit bij de woningen van fase 1 en tegelijk een knipoog is naar het industriële verleden van deze plek. Blok 9 & 10 kijken uit over de beek die door de buurt kronkelt.

Lees meer

Kelly ten Hag Nieuwbouwspecialist | K-RMT
Maarten Tuiten Nieuwbouwspecialist | RMT
Jet Boonstra Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Foto's

1 / 1

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker