Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
54
Plaats
Enschede

Newtonpark

In het Twekkelerveld in Enschede, op de plek waar vroeger het ROC van Twente stond, gaat iets moois gebeuren. Of je nu een woning zoekt voor jezelf, met je partner of voor het hele gezin; in Newtonpark vind je verschillende kleuren en smaken. Ruimte en comfort van nu staat daarbij centraal..

Wonen in het groen tegenover het Abraham Ledeboerpark, aan autoluwe straten en daar waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Ondertussen ontmoet jij buren op straat of in het park. Bovendien sta je met 10 minuten fietsen in hartje Enschede en op het NS-station. En natuurlijk winkels, scholen en andere dagelijkse voorzieningen om de hoek. Newtonpark wordt een plek je je thuis voelt, zowel binnen als buiten.
Naast 54 koopwoningen worden er ook huurwoningen gebouwd.

Het bijzondere aan dit project? Je leeft met oog voor jouw toekomst, want de woonomgeving wordt groen en daarmee klimaatbestendig ingericht. De woningen worden uiteraard op een gasloze manier verwarmt, uitstekend geïsoleerd en geventileerd voor een optimaal binnenklimaat.

Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Newtonpark? Schrijf je dan in voor onze specifieke nieuwsbrief via de paarse ‘Ik heb belangstelling’-button.

Lees meer

Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker