Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
8
Plaats
Hengelo

De Bieb


Er gaat een nieuw hoofdstuk beginnen voor de Stork bibliotheek aan de Vondelstraat in Hengelo. Het iconische gebouw domineert al bijna 100 jaar het straatbeeld en was een plek waar Hengeloërs elkaar ontmoetten en kennis deelden. Over een tijdje vind je hier woningen, werkplekken en een kweekkas. Een uniek en duurzaam plan, waarmee er nieuw elan geven wordt aan een historisch gebouw, speciaal voor de toekomstige bewoners, gebruikers én de buurt. Want wonen, werken, ontmoeten, delen en groeien doe je samen. Welkom in de Bieb in Hengelo.

Het exterieur van het gebouw wordt niet aangetast, maar juist in ere hersteld door het terugbrengen van een aantal historische elementen van het gebouw. Historische elementen zoals de vlaggenmasten, de gevelbelettering en de doorgang voor de bibliobus. Die laatste gaat in de nieuwe situatie de toegang tot het ruime parkeerterrein aan de achterzijde verschaffen.

In de voormalige bibliotheek worden 8 appartementen gerealiseerd. Twee appartementen met twee verdiepingen en zes appartementen met een splitlevel-indeling.  Via de kas is er toegang tot het dak waar in het midden gezamenlijke buitenruimte komt met daarbij ook ruimte voor je eigen privé-terras. In De Bieb geniet je van het comfort van nu gecombineerd met de sfeer van weleer. Een prachtige plek voor stadse genieters.

Ben je nieuwsgierig naar deze 8 koopappartementen en wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Bieb? Schrijf je dan in voor onze specifieke nieuwsbrief via de paarse ‘Ik heb belangstelling’-button.
Lees meer

Financiële check


Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT

Foto's

1 / 2

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker