Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
41
Plaats
Enschede

Het Lagerhuis

In de populaire wijk Roombeek in Enschede kun je straks bijzonder wonen in Het Lagerhuis. Dé plek voor iedereen, daar waar je zelf bepaalt hoe je woont in een gebouwd dat echt helemaal duurzaam is. Grote appartementen, kleine appartementen, 1 of 2 woonlagen. Ruim wonen of juist lekker compact. Een terras of liever een uitzicht vanaf de 5e verdieping. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

In Het Lagerhuis worden 41 appartementen gerealiseerd die net zo gevarieerd en eigenzinnig zijn als de wijk Roombeek zelf. Roombeek biedt alle dagelijkse voorzieningen die je nodig hebt en ligt op nog geen kilometer afstand van de Enschedese binnenstad. Alle appartementen hebben een ruim eigen balkon of terras én zijn standaard uitgerust met complete SieMatic keuken en sanitair van THUIS de Showroom. Bovendien kun je genieten van vloerverwarming tijdens koude winters en van vloerkoeling tijdens warme zomerdagen.

Duurzaam en circulair wonen
Het bijzondere aan Het Lagerhuis is dat dit een energieleverend gebouw gaat worden. Dit betekent dat het meer energie opwekt dan het verbruikt. Ontwerp, materiaalgebruik, verwarming: in Het Lagerhuis is alles gericht op comfort, gemak en duurzaamheid. Het gebouw is ontworpen met circulaire materialen en zonnepanelen in de gevel. Zo blijven de energiekosten enorm laag!

Ben je nieuwsgiering naar dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Het Lagerhuis? Schrijf je dan in voor onze specifieke nieuwsbrief via de paarse ‘Ik heb belangstelling’-button.

Lees meer

Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker