Status
Binnenkort in verkoop / verhuur
Types
0
Woningen
0
Plaats
Enschede

TEX Buitengewoon

NIEUW PROJECT IN HET CENTRUM VAN ENSCHEDE

TEX is buitengewoon. Het is een eigentijds woonconcept dat is gericht op het stedelijk samen wonen in een groene, gezellige en duurzame omgeving. In TEX is iedereen welkom. Jong en oud, student en gezin, tweeverdiener en gepensioneerde. Voor al die verschillende soorten Enschedeërs is er een thuis in TEX. Van woning tot appartement en van koop tot huur. In TEX wonen, leven en beleven de bewoners naast en mét elkaar. Rondom een groene binnentuin in het bruisende stadshart van Enschede.

TEX is buitengewoon. Een bijzonder project tot in elk detail. Met bijzondere woningen en appartementen, een bijzondere binnentuin en bijzondere gemeenschappelijke woonkamer waar je elkaar kunt ontmoeten en waar ouderwets ‘noaberschap’ weer tot leven komt.

DE BINNENTUIN
Een groene woonomgeving zorgt voor een duurzame levensstijl. In de fraaie binnentuin met diverse bomen, planten en bloemen, is de bruisende binnenstad even heel ver weg en waan je je midden in de natuur en kun je elkaar ontmoeten in de zitkuil, lekker ontspannen of samen werken in het groen.

WONING OF APPARTEMENT
Wil je wonen in TEX, dan heb je de keuze uit appartementen en grondgebonden woningen, zowel koop als huur. De appartementen en woningen variëren in grootte, er is dus altijd wel een woning voor jou.

SAMEN DELEN
In TEX woon én deel je buitengewoon samen. Samen geniet je van de gezamenlijke woonkamer en binnentuin; samen deel je een auto of je fiets en natuurlijk deel je een buitengewoon bijzondere woonbelevenis in het hartje van de stad.

DUURZAAM WOONCOMFORT
De woningen worden gasloos opgeleverd en maken gebruik van zonnepanelen en stadsverwarming. Groene daken, klimaatadaptie en een plek voor vogels en insecten maken van TEX een heerlijk duurzame woonplek. Goed voor de mens, goed voor de dieren, goed voor de aarde, goed voor de toekomst.

Op de hoogte gehouden worden over TEX? Geef jouw belangstelling door via onze website nieuwwonentwente.nl.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Financiële check


Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT

Foto's

1 / 1

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker