Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 394.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
2
Plaats
Enschede

Wilhelminastraat

Ondanks de stikstofcrisis gaan wij toch bouwen aan de Wilhelminastraat in Enschede! Bouwnummer 2 (Wilhelminastraat 71) is inmiddels verkocht. En daarom gaan wij in 2023 starten met de bouw van deze twee woningen. Dus nu kopen en eind 2023 kun je in deze mooie woning gaan wonen. Word jij onze laatste koper?

Nieuw wonen in hartje centrum? Dat kan! Binnenkort wordt er gestart met de bouw van 2 energiezuinige woningen aan de Wilhelminastraat. Deze worden gerealiseerd volgens de laatste BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) eisen.

De stijl van deze tweekapper kenmerkt zich door strakke moderne lijnen. Beide woningen hebben de keuken gelegen aan de voorzijde en jouw woonkamer richt zich op de hippe stadstuin met veel privacy. Op de eerste etage vind je 3 slaapkamers, een complete badkamer en een dakterras waar je kunt genieten van het avondzonnetje.

Je woont hier op loopafstand van de binnenstad van Enschede, maar ook aan parkeren is gedacht! Je beschikt over maar liefst 2 parkeerplekken op eigen terrein. Uiteraard zijn er in de optiesfeer veel mogelijkheden om jouw nieuwe woning aan te passen aan je eigen wensen.

Bijzonderheden:
- Dakterras gelegen op opbouw
- Inclusief complete badkamer
- Exclusief keuken
- Lucht-water warmtepomp aanwezig 
- Volledige vloerverwarming
- Energielabel A+++

Hoe maak je kans op dit laatste bouwnummer?
Op dit moment is de rechter woning verkocht. In het eerste kwartaal van 2023 zal worden gestart met de grondwerkzaamheden. De start bouw staat gepland voor het begin van het tweede kwartaal van 2023. De oplevering zal eind 2023 plaatsvinden. Deze planning is onder voorbehoud. Als je de locatie kent, je kunt het financieel ook rond krijgen en je wilt graag bouwnummer 1 kopen? Dan staat Gert-Jan voor je klaar. Je belt hem op 085 273 23 77 of je kan mailen naar info@nieuwwonentwente.nl. Wacht overigens niet te lang want weg = ook echt weg!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Financiële check


Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT


Foto's

1 / 2

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
69 Wilhelminastraat - 2-onder-1-kapwoning 105 m² 129 m² € 394.000,- Beschikbaar
71 Wilhelminastraat - 2-onder-1-kapwoning 104 m² 133 m² - Verkocht onder voorbehoud

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker