Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 275.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
10
Plaats
Ootmarsum

Klooster Ad Fontes

Unieke appartementen in het Maria Ad Fontes klooster in Ootmarsum

Als je rondloopt in het voormalige klooster, voel je direct dat dit een geweldige plek is om te wonen. Een fascinerend gebouw boordevol authentieke elementen die de historie vertellen. Een plek die nooit verveelt, met verrassende hoeken, vormen en doorkijkjes. Helemaal nu het unieke gebouw een aantal nieuwe bestemmingen krijgt met luxe appartementen, commerciële en culturele ruimtes. De appartementen zijn allemaal heerlijk ruim met een balkon of loggia waar je kunt genieten van een ontbijt in de zon of etentje bij schemerlicht. 

UNIEKE BINNENTUIN EN KAPEL
De binnentuin van het carrévormige gebouw wordt een prachtige eyecatcher met bomen, veel groen, bloemen en zitjes. Hier ontmoet je je buren of drink je een glaasje wijn met je vrienden in de middagzon. De oorspronkelijke kapel met de mooie toren blijft behouden en is ook voor gezamenlijk gebruik van de bewoners. Uniek om hier een bijeenkomst te houden! 

10 APPARTEMENTEN
In het bestaande klooster zullen 10 appartementen worden ontwikkeld. De conceptindeling voor deze appartementen is in samenwerking met Loman Architecten bepaald. Bij elk appartement hoort één eigen parkeerplaats en een berging. Naast de twee trappenhuizen komt er voor 8 appartementen (m.u.v. CW3 en CW6) ook een lift, dit maakt de appartementen goed 
bereikbaar.

GENIET VAN ALLE COMFORT
De appartementen zijn exclusief ontworpen door Loman Architecten en zijn allemaal erg ruim en luxe opgezet. De woonoppervlakte van de kleinere appartementen variëren van 70 m² tot 100 m². De grotere appartementen variëren van 115 m² tot 150 m². De appartementen worden compleet opgeleverd inclusief keuken, badkamer en tegelwerk. Weet jij al hoe je je woning wilt inrichten?

DE OMGEVING
Het klooster ligt in het centrum van Ootmarsum. Je woont midden in het Twentse stadje vol kunst en cultuur. Wandel door de prachtige oude straatjes vol galerieën en restaurantjes. Of geniet in de directe omgeving van de uitgestrekte natuur met volop sport- en recreatiemogelijkheden. Uiteraard zijn alle voorzieningen zoals scholen, supermarkten, zorg- en sportcentra in Ootmarsum aanwezig.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Aanbod

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
32-(DW1) Klooster Ad Fontes - Appartementen 103 m² 2 - Verkocht
8-C (CW3) Klooster Ad Fontes - Appartementen 71 m² 2 - Verkocht
8-D (CW6) Klooster Ad Fontes - Appartementen 71 m² 2 - Verkocht
32-A (CW1) Klooster Ad Fontes - Appartementen 133 m² 2 € 560.000,- In Optie
32-B (CW2) Klooster Ad Fontes - Appartementen 120 m² 2 - Verkocht
32-C (DW2) Klooster Ad Fontes - Appartementen 114 m² 3 - Verkocht
32-D (CW4) Klooster Ad Fontes - Appartementen 140 m² 2 € 595.000,- Beschikbaar
32-E (CW5) Klooster Ad Fontes - Appartementen 120 m² 2 - Verkocht
32-F (CW7) Klooster Ad Fontes - Appartementen 121 m² 2 € 600.000,- Beschikbaar
32-G (CW8) Klooster Ad Fontes - Appartementen 147 m² 2 - Verkocht onder voorbehoud

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker