Status
In verkoop
Types
0
Woningen
1
Plaats
Overdinkel

de Geurmeij - fase Mös

Op het terrein tussen de Pastoor van Laakstraat en de Weverstraat, kunnen particulieren vanaf 14 februari 2022 een betaalbare kavel bemachtigen. Vanaf de zomer van 2022 worden onder de naam fase Mös de eerste kavels vrijgegeven. Jij bepaalt het aantal m² en of je een vrijstaande woning of een twee-onder-één-kapper bouwt. Ook in ontwerp, architectuur en materiaalgebruik staat vrijheid voorop. Er zijn in totaal mogelijkheden voor maximaal 38 kavels, ook komen er 5 stroken rijtjeswoningen voor starters.

Een gemiddelde kavel tussen de 350 en 500 m² kost rond de 150.000,00 euro. De kavels worden verdeeld via een openbare lotingsprocedure. Hier wordt een volgorde getrokken. Diegene die het eerst wordt getrokken, heeft dan de eerste keuze in zowel plek als kavelgrootte. Bij voldoende belangstelling komen alle kavels in een periode van twee jaar te koop. Met de bouwtijd van de woningen meegerekend, betekent dit dat op zijn vroegst half 2024 gestart wordt met de definitieve inrichting van de openbare ruimte.

KAVELGROOTTE - M2 PRIJS EXCLUSIEF 21% BTW
0 – 450 m² - 245,00 euro
450 - 750 m² - 195,00 euro
750 – 900 m² - 120,00 euro
900 – 1250 m² - 70,00 euro
> 1.250 m² - 50,00 euro

Voor meer informatie kun je terecht op losser.nl/geurmeij

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Foto's

1 / 3

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker