Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 595.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
7
Plaats
Oldenzaal

Cortile fase 2

WONEN IN HET CENTRUM
Cortile is een uniek nieuwbouwproject van moderne stadswoningen in het historische centrum van Oldenzaal. De eerste fase is al gerealiseerd, dus ga gerust een kijkje nemen. Fase 2 bestaat uit 7 eigentijdse stadshuizen aan de Gasthuisstraat die ruimte bieden aan al je woonwensen.

7 STADSHUIZEN VOOR DYNAMISCHE STADSBEWONERS
Zoek je nieuwbouw en iets speciaals in het historische centrum van Oldenzaal? Dan zit je goed bij Cortile! Het komt nauwelijks voor dat er nieuwbouw zo dicht bij het centrum van Oldenzaal wordt gerealiseerd. Een uitgelezen kans dus.
Hier woon je in de luwte van de stad aan een rustige binnenplaats met 2 privé parkeerplaatsen en een zonnige stadstuin. De woningen zijn allemaal verschillend: drie of vier woonlagen, verschillende breedtes, op een hoek of er tussenin.

Welkom in Cortile fase 2!

JOUW UITVALBASIS
Op loopafstand ligt de levendige binnenstad van Oldenzaal. Historische straatjes, leuke winkels, gezellige terrassen, het klokkenspel van de Sint-Plechelmusbasiliek: alles wat het leven heerlijk maakt vind je dichtbij.
In Oldenzaal is de rijke historie en vernieuwing nooit ver van elkaar verwijderd. Cortile ligt precies op de plek waar je dit het beste kunt ervaren, op het centraal gelegen terrein van de voormalige huishoudschool Mater Dei.
Een plek waar jij als toekomstige bewoner nieuwe herinneringen maakt. Of je nu thuis geniet van een cappuccino in jouw tuin of ’s avonds nog even de stad in loopt voor een heerlijk wijntje. Met dit unieke project haal je het maximale uit jezelf, je woning en uit de binnenstad van Oldenzaal.

Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cortile fase 2? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief door op onze website bij het project op de button ‘Houd mij op de hoogte’ te klikken.

Lees meer

Financiële check


Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT


Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
5 Cortile fase 2 202 m² 178 m² € 750.000,- In Optie
6 Cortile fase 2 203 m² 144 m² € 720.000,- In Optie
7 Cortile fase 2 153 m² 148 m² € 645.000,- Beschikbaar
8 Cortile fase 2 153 m² 134 m² € 635.000,- Beschikbaar
9 Cortile fase 2 213 m² 158 m² - Verkocht onder voorbehoud
10 Cortile fase 2 133 m² 102 m² € 595.000,- In Optie
11 Cortile fase 2 203 m² 161 m² - Verkocht onder voorbehoud

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker