Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
47
Plaats
Enschede

Tetem 4

START VERKOOP TETEM4: DINSDAG 12 JULI 2022 OM 10:00 UUR

In het vernieuwde Roombeek, waar ooit de textielindustrie van Enschede floreerde, woon jij straks in een stads en stoer appartement rond een groene binnentuin. Project TETEM4 bestaat uit 117 moderne appartementen in diverse groottes en met een industriële uitstraling. 47 appartementen gaan in de verkoop, de overige 70 zijn bestemd voor huur. TETEM4 is de plek waar heden en verleden, kunst en historie, nijverheid en creativiteit samenvloeien tot jouw nieuwe thuis.

De appartementen variëren in grootte van 68 m² tot 121 m². Alle appartementen hebben een buitenruimte, zoals een balkon dat uitkijkt over de binnentuin of juist over de straat aan de voorzijde. Het gebouw vouwt zich rond een gezamenlijke binnentuin op het dak van de parkeergarage. Een heerlijke plek om te genieten van de zon, het groen en je buren te ontmoeten.

STADS EN STOER WONEN
Door de diversiteit in appartementen zijn deze geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Starters op de woningmarkt vinden hier hun eerste eigen plek. Maar ook senioren die toe zijn aan een onderhoudsvrije en gelijkvloerse woning zullen zich hier thuis voelen. Zo ontstaat een gevarieerde mix van leeftijden. Wat ze allemaal gemeen hebben: liefde voor de stad en haar levendigheid.

START VERKOOP
Vanaf de start verkoop op dinsdag 12 juli 10:00 uur vind je alle beschikbare informatie, zoals de brochure, verkooptekeningen, technische omschrijving en de definitieve prijzen op de projectwebsite. Ook kun jij je vanaf de start verkoop, dinsdag 12 juli 10:00 uur, (definitief) inschrijven voor het appartement van jouw voorkeur. De inschrijving gebeurt volledig digitaal, in jouw persoonlijke account op de projectwebsite. Je hoeft er de deur dus niet voor uit!

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 26 juli 12:00 uur.

Heb je interesse? Schrijf je dan in op onze website door bij het project op de knop Houdt mij op de hoogte te klikken. Je ontvangt dan van ons een nieuwsbrief op het moment dat er meer informatie beschikbaar is.

Lees meer

Financiële check


Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT
Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker