Status
In verkoop
Types
0
Woningen
1
Plaats
Vriezenveen

Westeinde

Aan het Westeinde, aan een voor Vriezenveen zeer kenmerkende en karakteristieke brink, wordt deze ruime en complete vrijstaande woning gebouwd voorzien van geïsoleerde garage en geïsoleerde bijkeuken op een heerlijk royaal perceel van maar liefst 640 m² eigen grond. De diepe en zonnige achtertuin is op het zuiden georiënteerd.
Dit huis wordt “gasloos” gebouwd, voorzien van warmtepomp, 10 zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond en vanzelfsprekend hoogwaardige isolatie.
De bouw is inmiddels gestart en het huis wordt in december 2022 opgeleverd.

Dit huis verkopen wij voor een particuliere opdrachtgever die het huis vorig jaar heeft aangekocht, echter vanwege zijn vele en toegenomen werk in het buitenland heeft hij besloten het huis weer te verkopen, aangezien hij niet veel in Nederland zal verkeren.

Het huis wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Hoek uit Tubbergen. De afspraak is dat Hoek het huis in opdracht van de huidige eigenaar (onze opdrachtgever) tegen de overeengekomen overeenkomst, technische omschrijving en wijzigingslijst afbouwd en de huidige eigenaar financieel geheel afwerkt met Hoek tot en met de formele oplevering van de woning in december 2022. De nieuwe eigenaar zal daarna formeel afnemen van de huidige eigenaar, nadat de woning in december aan hem is opgeleverd.

Voor de goede orde; er is sprake van een koopsom “kosten koper”, omdat de huidige verkoper een particulier is en de nieuwe koper bij overdracht overdrachtsbelasting is verschuldigd en ook de overdrachtskosten van de notaris voor zijn rekening dient te nemen.

Resumerend: een ruime, zeer complete, moderne en duurzame gezinswoning, gelegen op een rustige en groene locatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 085 - 273 23 77 of 0546 - 641 234. Mailen kan natuurlijk ook via info@nieuwwonentwente.nl of info@oosterhavemakelaars.nl.

Lees meer

Financiële check


Robert van 't Oever

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker