Status
Verkocht
Types
1
Woningen
8
Plaats
Enschede

Operahof

8 CPO kavels - ALLE KAVELS STAAN ONDER OPTIE.
Je kunt je nog inschrijven als reserve kandidaat via de projectwebsite operahof.nl.

De acht vrije kavels in Operahof, een splinternieuw stukje Enschede, op de hoek van de Javastraat en de Perikweg in de wijk Hogeland, zijn nu in verkoop gegaan van 23 november tot 7 december 23.59 uur. Op één van deze acht vrije kavels, krijg jij de kans om je eigen droomwoning te realiseren. Via CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) bouw je in samenwerking met je nieuwe buren jouw eigen hoek- of tussenwoning, op een ruime kavel tot wel 259 m². Tuingericht of straatgericht wonen, het aantal kamers, of een uitbouw, dat bepaal je helemaal zelf!

Wil jij wonen in deze gezellige buurt, in de luwte van de stad? Dan kun jij je inschrijven en een bod uitbrengen voor jouw favoriete kavel(s) via de projectwebsite; operahof.nl! De kavels worden verkocht door middel van een bieden vanaf prijs. De bieden vanaf prijzen variëren van € 115.000 tot € 145.700.
Let op: wacht niet te lang. De inschrijving sluit dinsdag 7 december 23.59 uur.

Samen bouwen met je buren
Dit is een bijzonder stukje Operahof, want hier bepalen 8 kopers samen wat voor bebouwing er komt te staan. Je koopt een kavel en zoekt samen met de andere CPO-kopers een architect en een aannemer uit. Zo heb je alle vrijheid van zelf laten bouwen, met de prijsvoordelen van een collectief. De 8 kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) liggen naast elkaar aan de Floresstraat. Op de kavels is ruimte voor twee woonblokken van in totaal acht woningen: vier tussenwoningen en vier hoekwoningen. De kavels variëren van 177 m² tot 259 m². Alle kavels liggen met de voorzijde aan de Floresstraat en hebben een diepe tuin op het westen die grenst aan een rustig binnenhofje.

De voordelen van CPO. Het bouwen van jouw droomhuis heeft meerdere voordelen:
- Ten eerste hebben jij en je nieuwe buren zeggenschap; jullie beslissen zelf hoe jullie woningen er uit komen te zien. Denk hierbij aan ontwerp en indeling, maar ook aan de afwerking en opties. De mogelijkheden beperken zich niet tot het aanbod van een ontwikkelaar.
- Je bepaalt zelf voor welk budget jullie een woning gaan bouwen.
- Je hebt zelf de kosten in hand en betaalt de kostprijs van je woning, niet de marktprijs, zoals bij een ontwikkelaar. Je bouwt dus goedkoper. Doordat je samen met je buren keuzes maakt, kan er schaalvoordeel ontstaan en wordt zelf bouwen nog aantrekkelijker.
- Je leert je toekomstige buren goed kennen, omdat er vaak overleggen plaats zullen vinden. Je kent je buren dus al voordat je de woning betreedt.

De eerste 35 nieuwe woningen in het plan Operahof zijn al gebouwd en bewoond. De wijk Hogeland is sociaal, mensen kennen en groeten elkaar, er is een jaarlijks buurtfeest en kinderen spelen heerlijk samen in speeltuin ’t Varvik of een van de andere speeltuintjes die de buurt rijk is. In de buurt zijn volop voorzieningen zoals scholen, sportclubs en winkels. En ook fijn: lopend sta je binnen 5 minuten op het Van Heekplein!

Verdere informatie vind je op de projectwebsite: operahof.nl.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Bekijk de website
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
36 CPO - 194 m² - Verkocht
37 CPO - 177 m² - Verkocht
38 CPO - 185 m² - Verkocht
39 CPO - 213 m² vanaf € 122.500,- In Optie
40 CPO - 230 m² - Geleverd
41 CPO - 204 m² - Verkocht
42 CPO - 209 m² - Verkocht
43 CPO - 259 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker