Nieuwbouw in Almelo

Almelo is gelegen aan de A1 en is met ruim 72.000 inwoners een middelgrote gemeente in de regio Twente. De stad is een bijzondere mengeling van oud en nieuw.

Vroeger was de stad het bloeiende centrum van de Twentse textielindustrie. Talloze oude panden zijn bewaard gebleven en herinneren aan die tijd. Inmiddels is er ruimte voor stadsvernieuwing in de vorm van woningbouw, winkels en diverse voorzieningen. Ook het groen krijgt daarbij de nodige aandacht.

Almelo biedt volop woonmogelijkheden, zowel in de binnenstad als in één van de kenmerkende woonwijken. Zo heeft de stad wijken met luxe bungalows, statige herenhuizen en villa's, tal van straatjes, hofjes en buurtjes met woningen uit de jaren '20 en '30 en nieuwe woonwijken met een geheel eigen stijl. Het centrum van de stad heeft een eigen jachthaven, een uitgebreid winkelaanbod en diverse cafés en restaurants.

Behalve de stad Almelo behoren ook de dorpen Aadorp, Bornebroek en deel van Mariaparochie tot de gemeente Almelo.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker