Nieuwbouw in Oldenzaal

Oldenzaal is een voormalige Hanzestad gelegen tussen de steden Hengelo, Enschede, Almelo en het Landschap Noordoost-Twente. Het centrum wordt gedomineerd door de 12e eeuwse St. Plechelmusbasiliek. Het middeleeuwse stratenpatroon van de binnenstad is goed bewaard gebleven.

Oldenzaal wordt ‘de Glimlach van Twente’ genoemd en staat bekend om haar bourgondische sfeer. De stad bevat veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport en cultuur.

De stad kenmerkt zich door de smalle winkelstraatjes, talrijke horecagelegenheden en de vele feestelijke evenementen. Het is één een van de weinige steden boven de rivieren die er een bruisende carnavalstraditie op na houdt.

Net buiten het centrum ligt het multifunctionele recreatiepark Het Hulsbeek. Hier liggen recreatieve voorzieningen, te midden van bossen, zwemvijvers en ligweiden. De stad wordt omgeven door uitgebreide natuurgebieden.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker