Terug naar het overzicht
donderdag-31-januari-start-verkoop-nieuwbouwplan-lasonderdriehoek

Donderdag 31 januari start verkoop nieuwbouwplan Lasonderdriehoek!

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor deze start verkoop van 17.30 tot 19.00 uur bij Maison Manon te Enschede.

Moderne StadsWoningen binnen de singel van Enschede. Aan de Deurningerstraat in Enschede, ter hoogte van de Lonnekerspoorlaan, worden 9 ruime en moderne StadsWoningen gebouwd. Hier woon je op een prachtlocatie in het hippe Enschedese binnensingelgebied, vlakbij de populaire wijk Roombeek.

Het nieuwbouwplan Lasonderdriehoek ligt op een ideale plek voor iedereen die van Stads Wonen houdt. Je hebt hier alle gemakken van de stad binnen handbereik. Dit is een plek om energie van te krijgen; elke dag!

Bij de 9 StadsWoningen in de Lasonderdriehoek wordt de begane grond gebruikt als parkeer- en/of hobbyruimte en woon je rustig op de eerste verdieping met een ruim balkon gelegen aan het afgesloten binnenhof. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd en hier vind je een ruime badkamer met tweede toilet en een ruimte voor bijvoorbeeld je wasmachine.

Je woont hier met de voordelen van een StadsWoning en het gemak van een appartement. Ook prettig: de woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief keuken en sanitair. Je bent dus in één keer klaar! De prijzen van de woningen in het plan Lasonderdriehoek zijn vanaf 289.000,- v.o.n.

Is je interesse gewekt? Kom naar de start verkoop en ontvang van ons de verkoopbrochure met bijbehorende tekeningen, de prijslijst, de technische omschrijving en een optieformulier. Je ontvangt dan ook de informatie over de verdere procedure om je in te schijven voor de woningen van het plan Lasonderdriehoek.

Graag tot ziens!

Team Nieuw Wonen Twente

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker