Terug naar het overzicht
nieuwe-es-volop-in-de-lift

Nieuwe Es volop in de lift

Het aantal kopers voor de splinternieuwe en energiezuinige koopwoningen in de Nieuwe Es blijft maar oplopen. En dat is niet zo gek!

De ligging tussen ’t Wilbert, groengebied Het Weusthag en de populaire nieuwbouwwijk het Medaillon is fantastisch. Bovendien is de bestaande omgeving de afgelopen jaren verbeterd met als resultaat een gezellige wijk waarin je alle voorzieningen bij de hand hebt. Een groot winkelcentrum, scholen, sportvelden, tennisbaan, zwembad, kinderboerderij, natuur en water? Allemaal aanwezig!
 

“Nieuwe Es, een geweldige groene woonomgeving met alle voorzieningen naast de deur!” – Sjoerd Hesselink (Projectontwikkelaar)

 

De bouw laat niet lang op zich wachten

Lang wachten op de bouw? Zeker niet! De bouw van fase 1 start namelijk al in 2018. Dat betekent dat je volgend jaar al in je nieuwbouwwoning kunt wonen. Dat is nog eens een fijn vooruitzicht. 

 

Kies jouw favoriet

Er worden in totaal 159 koopwoningen gebouwd in de Nieuwe Es, waarvan de eerste fase uit 59 woningen bestaat. In totaal zijn er vijf verschillende woningtypes; allemaal anders, maar allemaal met een stoere én robuuste architectuur.

Nieuwsgierig naar de beschikbare woningen? Onze website heeft een update gehad. Via de interactieve kaart kun je precies zien welke woningen nog beschikbaar zijn.

 

Extra duurzaam wonen? Ook mogelijk!

Interesse in het wonen van de toekomst? Niets is onmogelijk in de Nieuwe Es. De woningen bieden de mogelijkheid voor een toekomstbestendig pakket. Kies je hiervoor, dan wekken de woningen met behulp van duurzame toepassingen, zoals zonnepanelen en een warmtepomp, energie op voor: ruimteverwarming, warm tapwater, ventilatie van de woning én verlichting. Dit heeft als voordeel voor jou nog lagere maandelijkse energielasten, je draagt je steentje bij aan het milieu en je investeert in de toekomst.

 

Je eigen koopwoning al vanaf € 798,- per maand

Als je een huis gaat kopen, dan wil je natuurlijk weten wat je maandlasten zijn aan de hypotheek. De nieuwbouwwoningen in de Nieuwe Es zijn te koop vanaf € 226.500,- v.o.n. Met de huidige rentestand zijn je bruto maandlasten slechts € 798,- per maand!
bruto maandlasten slechts € 798,- per maand!

* In dit voorbeeld zijn we uitgegaan van een hypotheek van € 226.500,- met een actuele rentestand van 1,65% bij 10 jaar [datum 21 september 2018]. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zaterdag 6 oktober Open Huis. Ben jij erbij?

Pak je agenda er maar bij: aanstaande zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur is het Open Huizen Dag en de Nieuwe Es doet mee aan de Open Huizen Route. Ervaar hoe het is om te wonen in de Nieuwe Es en doe de 360º tour met onze 3D-bril. Natuurlijk mag je deze ook mee naar huis nemen, zodat je thuis nog even kunt nagenieten.

Wil je alles weten over de beschikbare koopwoningen van Nieuwe Es? Kom dan zaterdag 6 oktober tussen 12.00 tot 14.00 uur langs bij onze presentatieruimte aan de Jan Voermanstraat en laat je verrassen.

 

Maarten en Bob staan voor je klaar

Heb je moeite met kiezen of weet je niet goed welke woning het beste bij jouw situatie past? Wil je bijvoorbeeld weten welke woningen een zonnige tuin hebben of wat de mogelijkheden zijn voor een werkkamer op zolder? Maak kennis met Maarten en Bob, de makelaars van Thoma Post Makelaars en Ten Hag Makelaarsgroep. Zij staan zaterdag voor je klaar om je te helpen bij je besluitvorming.

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker