Terug naar het overzicht
schikgodinnen-en-nieuwbouw-in-enschede-oost-deelnemers-aan-nvm-open-huizen-dag

Schikgodinnen en Nieuwbouw in Enschede-Oost deelnemers aan NVM Open Huizen Dag!

De nieuwbouwprojecten Schikgodinnen en Nieuwbouw in Enschede-Oost doen a.s. zaterdag mee met de NVM Open Huizen Dag van 11:00 tot 13:00 uur. Kom je ook langs?

Schikgodinnen 
De appartementen aan de Lage Bothofstraat hebben een royale woonkeuken en keuken, 2 slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer, een apart toilet en een groot balkon van maar liefst 8 m² op het zuiden.  De badkamer kan uitgebreid worden naar eigen wens. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen berging én privé parkeerplaats op het binnenplein van het complex. De appartementen worden zeer compleet opgeleverd. Een complete keuken, sanitair en tegelwerk zijn standaard inbegrepen. 

Meer weten? Bekijk hier alvast de projectwebsite van Schikgodinnen

 

Nieuwbouw in Enschede-Oost
Het nieuwbouwproject in Enschede-Oost bestaat uit de deelprojecten Bosbeekjuffer en de Parelmoervlinder. De Bosbeekjuffer bestaat uit 6 twee-onder-één-kapwoningen en de Parelmoervlinder uit 10 geschakelde vrijstaande woningen. 

Meer weten? Bekijk hier alvast de projectwebsite van Nieuwbouw in Enschede-Oost

Heb je vragen of wil je meer informatie over project Schikgodinnen of Nieuwbouw in Enschede-Oost? Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag a.s. zaterdag 6 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur of neem dan contact met ons Nieuwbouwcentrum op via 085-2732377.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker