Terug naar het overzicht
ontdek-enschedese-nieuwbouwlocaties-op-een-unieke-manier

Ontdek Enschedese nieuwbouwlocaties op een unieke manier!

Hoe leer je Enschede en haar mooie nieuwbouwlocaties nu beter kennen dan met de fiets? Wij nodigen je graag je uit voor de Nieuw Wonen Twente Fietsroute op zaterdag 22 september als afsluiting van de Fietsweek Enschede. Dit is dé kans om de stad Enschede en haar diverse nieuwbouwlocaties op een unieke manier te ontdekken! Deelname aan de route is gratis.

Nieuw Wonen Twente Fietsroute
De fietsroute voert je langs de Enschedese nieuwbouwprojecten die al in verkoop of in aanbouw zijn, maar ook langs nieuwbouwprojecten die binnenkort in verkoop gaan. Bij iedere nieuwbouwlocatie staat een grote parasol waar je wordt ontvangen door een Nieuw Wonen Twente medewerker die je informeert over het project onder het genot van een hapje en drankje.  

Nieuwsgierig naar de nieuwbouwlocaties in Enschede? Fiets mee!
Haal zaterdag 22 september tussen 11:00 en 14:00 uur een gratis routekaart op bij de Nieuw Wonen Twente stand op de Oude Markt of download de routekaart via onze website. 

 

Download hier de routekaart

 

Wil je graag deelnemen aan de fietsroute, maar is het lastig om met de fiets naar de Oude Markt in Enschede te komen? Maak dan deze dag gratis gebruik van een Swapfiets, op te halen in de stand op de Oude Markt. 

Voor meer informatie over Swapfiets, ga naar www.swapfiets.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker