25 juni 2019

Burgemeester Jansenplein, geef jouw woonwensen door!

Comfortabele appartementen in het centrum van Hengelo!

Op dit moment onderzoeken wij de vraag naar appartementen aan het Burgemeester Jansenplein in Hengelo. Wij zijn erg benieuwd óf en hoe jij in een appartement op deze plek zou willen wonen. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan deze enquête, zodat wij alle woonwensen nog inzichtelijker krijgen en de ontwikkeling beter kunnen laten aansluiten op jouw wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je kunt wonen zoals jij dat graag wilt!

 

Woonwensen Burgemeester Jansenplein
De ontwikkeling Lange Wemen ligt centraal in de binnenstad van Hengelo, direct aan het nieuwe Burgemeester Jansenplein. Dit plein wordt volledig autoluw en wordt gedeeltelijk ingericht met gezellige terrassen. De begane grond van het project is bestemd voor horecavoorzieningen met terrassen aan het plein en op de bovengelegen verdiepingen worden appartementen gerealiseerd.

 

Waarom deze enquête?
Het invullen van de enquête kost slechts enkele minuten van jouw tijd. De resultaten van deze enquête worden anoniem gedeeld met AM Real Estate Development, de ontwikkelaar van het Burgemeester Jansenplein, en worden meegenomen in de verdere ontwikkeling en uitwerking van het plan.

 

Vul de enquête in!