Terug naar het overzicht
nieuws-uit-de-nieuwe-es

Nieuws uit de Nieuwe Es!

Wil jij ook wonen in een prachtig gerenoveerderde woonomgeving met allerlei voorzieningen bij de hand? Kom dan wonen op de Nieuwe Es in Hengelo, maar wees snel; er zijn nog meer een aantal woningen beschikbaar. Precies in het midden van de driehoek tussen 't Wilbert, groengebied Het Weusthag en nieuwbouwwijk het Medaillon ligt de nieuwbouw van Nieuwe Es.

Bewoners die al in hun nieuwe woning wonen zijn lovend: ''Het is fantastisch wonen in deze schone, veilige én gezellige wijk!'' ''De ligging van de Nieuwe Es is voor ons ideaal!'' 

Wonen in de Nieuwe Es is ideaal!
De Nieuwe Es geeft jou alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen. Het Weusthagpark ligt aan je voeten en dit jaar nog ontvang je de sleutel van je nieuwe thuis. Er is volop vertier aanwezig in de nabije omgeving, bijvoorbeeld de kinderboerderij, het Twentebad en Stadspark 't Weusthag. Voor heerlijk vers brood kun je terecht bij Bakker Wouda en de Wilbertschool ligt op loopafstand. Voor de sportieveling onder ons; kom een balletje slaan bij Tennisclub 't Weusthag of wandel naar de Houtmaat. 

De woningtypes
Inmiddels is de bouw in volle gang en uiteindelijk zal de Nieuwe Es bestaan uit vijf verschillende woningen, namelijk de Bloementuin, Zonnebloem, Iris, Appelboom en Waterlelie. Alle woningen van type Iris, Appelboom en Waterlelie zijn inmiddels onder optie of verkocht. Wat is er nog beschikbaar?

Type Bloementuin: bouwnummers 22, 23, 24 en 25.
Type Zonnebloem: bouwnummers 28 en 30. 

In de spotlight: Bouwnummer 25
Op zoek naar een robuuste hoekwoning? Wil je graag een tuin op het zuidwesten? Vanuit je woonkamer de tuin inkijken?Check! Check! Check! Bovendien wordt deze woning (type Bloementuin) standaard met veel opties uitgevoerd zoals een aanbouw van 2,4 meter, trapkast, dubbele tuinderen met zijlichten, dakraam op zolder, een buitenkraan en nog veel meer. De prijs van de woning inclusief meerwerk is €281.768,- v.o.n.

Wil je nog meer weten?
Op onze website vind je het laatste nieuws over de Nieuwe Es. Kijk ook eens rond op de website van de Nieuwe Es. Heb je een specifieke vraag of wil je graag contact met een van onze makelaars? We vertellen je graag meer over de Nieuwe Es.

Bekijk het nieuwbouwproject Nieuwe Es »

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker