Terug naar het overzicht
nieuws-uit-de-nieuwe-es

Nieuws uit de Nieuwe Es!

Wil jij ook wonen in een prachtig gerenoveerderde woonomgeving met allerlei voorzieningen bij de hand? Kom dan wonen op de Nieuwe Es in Hengelo, maar wees snel; er zijn nog meer een aantal woningen beschikbaar. Precies in het midden van de driehoek tussen 't Wilbert, groengebied Het Weusthag en nieuwbouwwijk het Medaillon ligt de nieuwbouw van Nieuwe Es.

Bewoners die al in hun nieuwe woning wonen zijn lovend: ''Het is fantastisch wonen in deze schone, veilige én gezellige wijk!'' ''De ligging van de Nieuwe Es is voor ons ideaal!'' 

Wonen in de Nieuwe Es is ideaal!
De Nieuwe Es geeft jou alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen. Het Weusthagpark ligt aan je voeten en dit jaar nog ontvang je de sleutel van je nieuwe thuis. Er is volop vertier aanwezig in de nabije omgeving, bijvoorbeeld de kinderboerderij, het Twentebad en Stadspark 't Weusthag. Voor heerlijk vers brood kun je terecht bij Bakker Wouda en de Wilbertschool ligt op loopafstand. Voor de sportieveling onder ons; kom een balletje slaan bij Tennisclub 't Weusthag of wandel naar de Houtmaat. 

De woningtypes
Inmiddels is de bouw in volle gang en uiteindelijk zal de Nieuwe Es bestaan uit vijf verschillende woningen, namelijk de Bloementuin, Zonnebloem, Iris, Appelboom en Waterlelie. Alle woningen van type Iris, Appelboom en Waterlelie zijn inmiddels onder optie of verkocht. Wat is er nog beschikbaar?

Type Bloementuin: bouwnummers 22, 23, 24 en 25.
Type Zonnebloem: bouwnummers 28 en 30. 

In de spotlight: Bouwnummer 25
Op zoek naar een robuuste hoekwoning? Wil je graag een tuin op het zuidwesten? Vanuit je woonkamer de tuin inkijken?Check! Check! Check! Bovendien wordt deze woning (type Bloementuin) standaard met veel opties uitgevoerd zoals een aanbouw van 2,4 meter, trapkast, dubbele tuinderen met zijlichten, dakraam op zolder, een buitenkraan en nog veel meer. De prijs van de woning inclusief meerwerk is €281.768,- v.o.n.

Wil je nog meer weten?
Op onze website vind je het laatste nieuws over de Nieuwe Es. Kijk ook eens rond op de website van de Nieuwe Es. Heb je een specifieke vraag of wil je graag contact met een van onze makelaars? We vertellen je graag meer over de Nieuwe Es.

Bekijk het nieuwbouwproject Nieuwe Es »

Baurichter | Blue Monday
18 januari 2021
Cortile | Bouwnummer 19
14 januari 2021
Elisahof | De laatste 3!
07 januari 2021
Openingstijden feestdagen
08 december 2020
Cortile | Oldenzaal
06 december 2020
Watertorenpark Hengelo
26 november 2020
Groenrijck | Haaksbergen
24 november 2020
De Saller | Losser
11 november 2020
Droom in Robson | Enschede
08 november 2020
Broekzoom | Hengelo
07 november 2020
De Melkhal | Enschede
06 november 2020

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken