Terug naar het overzicht
oude-melkhal-enschede-krijgt-een-nieuwe-invulling

Oude Melkhal Enschede krijgt een nieuwe invulling

De oude Melkhal van Enschede krijgt een nieuwe invulling. En hoe! Het plan is opgedeeld in twee locaties: de fabrieksruimte van de oude Melkhal, waar je straks onder één dak kunt eten, werken en genieten van een cultureel podium én de omliggende kavels voor de bouw van Statenpanden, stadsvilla's, twee-onder-een-kapwoningen en loftementen.

Wij zijn vanaf heden betrokken bij de verkoop van de kavels in het plan De Melkhal en informeren je graag hierover.

Wonen en bouwen
Aangrenzend aan de oude melkfabriek liggen de kavels waar naar eigen inzicht gebouwd kan worden. Circa 35 kavels zijn bestemd voor Statenpanden: met kavels variërend van 150 tot 600 m2. Daar tegenover liggen nog circa 13 kavels voor de bouw van twee-onder-een-kapwoningen of stadsvilla's. Om hier te mogen bouwen is een beetje lef en durf op zijn plaats: Woonlagen tot wel drie of vier hoog, een fijne tuin én dakterras of een speelse split-level woonkamer. Het zijn slechts een handjevol opties van wat er mogelijk is bij De Melkhal...

Mooi wonen noemen we dat!
Op het terrein van De Melkhal is volop bedrijvigheid om je de hele dag te kunnen vermaken en vanaf hier sta je met een paar tellen in de rijke binnenstad van Enschede en bovendien ben je ook nog eens op nog geen 5 minuten lopen van het station. Rondom de Melkhal vind je ook nog eens drie prachtige parken en iets buiten de stad sta je al snel in het Twentse landschap. Hoe mooi kun je wonen?

Interesse?
Meer informatie zoals de verkoop- en technische brochure kun je vinden op de website van De Melkhal en uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt of verdere informatie wenst. We horen graag van je!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker