Terug naar het overzicht
open-huis-nieuwe-es-hengelo

Open Huis @ Nieuwe Es Hengelo!

Wonen in een prachtig gerenoveerde wijk met onder andere een winkelcentrum, scholen en natuur bij de hand? Kom dan wonen op de Nieuwe Es in Hengelo! Naast koopwoningen worden hier ook stoere, robuuste huurwoningen gebouwd. Ben jij daar benieuwd naar? Dat komt goed uit, want op donderdag 12 september ben je van harte welkom aan de M.C. Escherstraat.

In september/begin oktober worden de huurwoningen opgeleverd. Er zijn nog een aantal huurwoningen beschikbaar. De woningen die nog beschikbaar zijn, hebben allen een woonoppervlakte van 116 m2 en zijn te huur voor €950,- per maand.

Het type Waterlelie bezit lekker grote raampartijen en wel drie lagen leefruimte. Maar wees snel, want van dit type is er nog maar één beschikbaar. Het type Bloementuin heeft een mooie lichte gevelkleur, biedt plek voor drie slaapkamers en bovendien grenzen enkele woningen van dit type aan het park.

Helemaal overtuigd? Toch liever vrijblijvend kijken? Iedereen is van harte welkom op donderdag 12 september van 16.00 - 17.30 aan de M.C. Escherstraat. Onze makelaars zullen jou ontvangen, beantwoorden graag al je vragen en laten je de woningen zien. Tot dan!

Bekijk het nieuwbouwproject Unieke huurwoningen Nieuwe Es »

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker