Terug naar het overzicht
het-wordt-nog-mooier-op-jannink-courtyard

Het wordt nog mooier op Jannink Courtyard

Lekker uit eten, shoppen voor nieuwe kleding of op jacht naar een spectaculaire lamp voor je woning? Jannink Courtyard ligt op steenworp afstand van het centrum. Maar dit Enschedese nieuwbouwproject heeft jou nog meer te bieden...

We Drive Solar biedt je, als bewoner van het Janninkkwartier, toegang tot deze mobiliteit van de toekomst. Comfortabel en 100% op de kracht van de zon; de Tesla Model 3.

Met deze Tesla kun je zowel korte ritten in de buurt als lange ritten door heel Nederland en daar buiten maken. Nooit meer tanken, rijden op 100% schone energie en het gemak van een eigen vaste parkeer/laadplek dichtbij je woning. Met We Drive Solar heb je het gemak van een eigen (extra) auto tegen een veel lagere prijs. De verzekering en onderhoud zijn inbegrepen en je reserveert de Tesla via een app. Wil je vaker rijden? Al vanaf € 49,- p.m. kan dat, speciaal voor het Janninkkwartier.

Naast het gemak van een (extra) eigen auto, hebben alle woningen van Jannink Courtyard een beschutte stadstuin of een (dak)terras. Want juist in de stad wil je ook heerlijk buiten kunnen genieten. Het ontwerp van de tuinen zorgt voor bijzonder veel privacy. Er zijn namelijk hagen en schuttingen meegenomen in het ontwerp. Elke tuin is zo een omheinde ruimte, die past bij het totaalontwerp. De courtyard zorgt daarbij voor nog meer privacy. Tussen je eigen tuin en de achterburen bevindt zich een 'bufferzone' met bomen en heesters. Door de omsloten ligging, kun jij bij de eerste zonnige lentedagen al genieten buiten in je tuin. Net alsof het je tweede woonkamer is. Hieronder zie je de plattegrond van de tuinen.

Bekijk hier nieuwbouwproject Jannink Courtyard

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker