Terug naar het overzicht
nieuwe-es-fase-2-in-hengelo-komt-eraan

Nieuwe Es Fase 2 in Hengelo komt eraan!

Het is zover! Na de succesvolle verkoop van Nieuwe Es Fase 1 gaat Nieuwe Es Fase 2 medio februari 2020 in verkoop. Meld je nu alvast aan op de projectsite van Nieuwe Es, vul de enquête in en ontvang voorrang bij de start verkoop in februari 2020. 

--> Direct aanmelden

Er worden 52 koopwoningen gebouwd, verdeeld over 8 verschillende woningtypes. Naast eerdere types uit fase 1 heeft fase 2 extra brede woningen van maar liefst 6 meter, extra diepe woningen en twee-onder-één-kapwoningen. Met een stoere en robuuste architectuur, maar tegelijkertijd ook speelse metselwerkverbanden en het gebruik van drie verschillende kleuren steen, hebben de woningen in de gehele tweede fase een frisse en eigentijdse uitstraling. Bovendien zijn alle woningen volledig gasloos en voorbereid op de toekomst. Bekijk hier een animatie om alvast een indruk van de tweede fase in Nieuwe Es te krijgen.

Het grootste pluspunt van Nieuwe Es in Hengelo is dat de wijk wordt gebouwd rond de uitlopers van het Weusthagpark. Het bestaande groen wordt versterkt door de aanleg van een mooi park in de Nieuwe Es. Het deel van dit park tussen de appartementencomplexen is nu al af en over niet al te lange tijd sluit ook de rest hierop aan. Nu al kunnen kinderen zich heerlijk uitleven op de nieuwe speelvoorzieningen in het park!

Nieuwe Es heeft het allemaal op het gbied van natuur en recreatie, maar ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver weg. Bovendien ben je met de fiets of bus binnen 10 minuten in het centrum van Hengelo. Je woont ook vlakbij uitvalswegen A1 en A35. In Nieuwe Es kunnen kinderen lopend naar basisschool De Wilbertschool. Verderop in de wijk Hengelose Es en Het Medaillon vind je verschillende basisscholen en scholen voor middelbaar onderwijs.

Bekijk hier nieuwbouwproject Nieuwe Es Fase 2 

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker