6 december 2019

NEW | Nieuwbouwproject Roombekerveld

Dit heeft natuurlijk te maken met nieuwbouwproject Roombekerveld, een plan in de geliefde wijk Roombeek. Hier gaan riante, moderne twee-onder-één-kapwoningen gebouwd worden aan een uniek, groen binnenhof. De perfecte plek voor de stadse genieter die van ruim wonen houdt!

--> Geef je interesse direct door

Op het nu nog braakliggende terrein tussen de Stroinksbleekweg, Lijsterstraat en Steenbeltsweg in Enschede gaan 26 energiezuinige twee-onder-één-kapwoningen gebouwd worden en daarnaast is er 1 vrije bouwkavel. Dat je hier ruim en comfortabel kunt wonen, staat vast; er zijn kavels tot wel 400 m2. Liever een kleinere kavel? Ook dat is mogelijk.

Je woont op 10 minuten fietsen van het bruisende centrum van Enschede en vlakbij het mooie buitengebied en speelvoorzieningen. In Roombeek zijn meerdere scholen te vinden en bovendien zijn er gezellige horecagelegenheden en winkels.

Op dit moment bereiden we de verkoopfase voor. We verwachten dat we in het begin van 2020 gaan starten met de verkoop. Via de Facebookpagina Roombekerveld Enschede en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van dit project.

Bekijk hier nieuwbouwproject Roombekerveld