13 januari 2020

Jannink Courtyard | Royaal wonen

Lekker uit eten, shoppen voor nieuwe kleding of op jacht naar een spectaculaire lamp voor je woning? Jannink Courtyard ligt op steenworp afstand van het centrum. Maar dit Enschedese nieuwbouwproject heeft jou nog meer te bieden...

Exclusief voor het Janninkkwartier

Wil je de vrijheid van een auto zonder er één te bezitten? Of staat jouw auto ook vaak stil, maar wil je niet afhankelijk zijn van één auto? Alles is nu ook bereikbaar met de Tesla Model 3! We Drive Solar biedt je, als bewoner van het Janninkkwartier, toegang tot deze mobiliteit van de toekomst. Comfortabel en 100% op kracht van de zon, dus heel duurzaam!

Met de Tesla Model 3 kun je zowel korte ritten in de buurt als lange ritten door heel Nederland en daarbuiten maken. Nooit meer tanken, rijden op 100% schone energie en het gemak van een eigen vaste parkeer/laadplek dichtbij je woning. De ideale auto voor een zakelijke afspraak, sportwedstrijd, familiebezoek of weekendje weg. 

De verzekering en onderhoud zijn inbegrepen. Reserveren en openen gaat via een app. Bij je nieuwe woning is drie jaar één gratis rit per maand inbegrepen met een auto van We Drive Solar. Wil je vaker rijden? Speciaal voor de nieuwbouw in het Janninkkwartier is er al een abonnement vanaf € 49,- per maand. Daarvoor krijg je twee ritten per maand, met de gratis rit erbij zijn dat dus 3 ritten per maand. Gunstiger dan leasen of kopen van een eigen (extra) auto. Krijg jij ook zo'n zin om te rijden?

Buiten genieten met prettige privacy

Het ontwerp van de tuinen van Jannink Courtyard zorgt voor bijzonder veel privacy. Op je warme dagen zit je het liefste in je tuin. Om te ontspannen of om samen iets te eten of drinken. Maar je wilt natuurlijk geen inkijk van je buren. Daarom zijn bij Jannink Courtyard hagen en schuttingen meegenomen in het ontwerp. Elke tuin is zo een prettige omheide ruimte, die past bij het totaalontwerp. De courtyard zorgt daarbij voor nog meer privacy. Tussen je eigen tuin en de achterburen bevindt zich een 'bufferzone' met bomen en heesters. Vaak hoor je alleen het geluid van vogels, met in de verte een paar stadsgeluiden.Door de omsloten ligging zijn de tuinen ook snel behaaglijk. Bij de eerste zonnige lentedagen kun je al buiten zitten. Wordt het gewoon je tweede huiskamer!

Alles over financieringsmogelijkheden

'Past het nieuwbouwhuis bij mijn financiële situatie?' 'Kan ik de maandlasten dragen én een comfortabel leven leiden als ik een nieuwbouwhuis koop?

Houden deze vragen je bezig? Onze eigen hypotheekadviseurs nemen graag de tijd om jou inzicht te bieden in de verschillende hypotheekvormen, actuele rentestanden, je mogelijke belastingvoordeel en je totale financiële situatie. Wij kijken samen met jou naar de beste mogelijkheden in jouw situatie. Elke hypotheek die wij adviseren is volledig op jouw specifieke en persoonlijke situatie gericht. Wil je een afspraak maken? Neem dan via 085 - 273 23 77 contact met ons op.

Bekijk hier nieuwbouwproject Jannink Courtyard