Terug naar het overzicht
canvas-is-nu-in-verkoop

CANVAS is nu in verkoop!

Op donderdag 23 januari vond de kick-off bijeenkomst van nieuwbouwplan CANVAS plaats bij STOET in Enschede. Het was een geslaagde avond met vele geïnteresseerden. Tot maandag 3 februari 17:00 uur heb je de mogelijkheid om je in te schrijven en kans te maken op jouw favoriete bouwnummer.

--> Schrijf je hier direct in

Bouw jij mee op het beste plekje in Enschede? Met CANVAS heb je het perfect voor elkaar, want je woont binnen de singels van Enschede in een splinternieuw huis dat je compleet kun indelen naar jouw woonwensen samen met de architecten van MX13.

CANVAS wordt een levendig, gezellig en groen woonbuurtje die je samen met je buren gaat vormgeven. In je eigen tuin kun je heerlijk genieten van de rust en het groen. En dat met het bruisende centrum van Enschede op een paar minuten fietsafstand. De kinderen vermaken zich straks uitstekend in de groen ingerichte gezamenlijke binnentuin. Voorzieningen als een gezondheidscentrum, supermarkten en scholen vind je hier om de hoek. Hier voel je je thuis.

Samen met de buren bouwen aan het huis van je dromen? Dit is je kans.

Als jij een kavel en een bijbehorende basiswoning hebt gekozen én als deze aan jou is toegewezen, ga je aan de slag met je woning. Samen met de architect maak je de woning op maat en naar jouw wensen af. Dit doen je buren op hetzelfde moment. Alle woningen worden zo zeer individueel, maar hebben nog wel een verwantschap met elkaar. Tijdens het hele traject organiseert KUUB een aantal gezamenlijke bijeenkomsten waarin je wordt meegenomen in het proces en de planning. Daarnaast ga je samen met je buren en een landschapsarchitect nadenken over de inrichting van het binnengebied. Je leert je buren dus alvast kennen voordat je er gaat wonen. Dat maakt samen bouwen niet alleen makkelijker, maar ook vooral leuker!

Welkom in CANVAS. Welkom thuis.

Bekijk hier nieuwbouwproject CANVAS - Janninkkwartier

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker