Terug naar het overzicht
kick-off-bijeenkomst-canvas

Kick-off bijeenkomst CANVAS!

Kom naar de kick-off bijeenkomst van nieuwbouwplan CANVAS op donderdag 23 januari! De ontwikkeling van CANVAS is als een schildersdoek met daarop een eerste schets van de meester. De contouren van de basiswoningen liggen vast. Samen met de architect kleur je jouw persoonlijke woonwensen verder in. Je woont in CANVAS al vanaf € 319.000,- v.o.n.

Hierbij nodigen we je van harte uit voor de kick-off bijeenkomst van CANVAS op 23 januari aanstaande! We vertellen je graag alles over collectief bouwen, de prachtige woningen van het plan en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Wij staan samen met Stichting KUUB en MX13 Architecten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onder het genot van een hapje en drankje kun je rustig bladeren door de verkoopdocumentatie die voor je klaarligt. 

  • Wanneer? Donderdag 23 januari 2020
  • Hoe laat? Van 18:00 tot 20:00 uur
  • Waar? STOET, Pijpenstraat 15 in Enschede

Wonen in CANVAS

CANVAS wordt een levendig, gezellig en groen woonbuurtje die je samen met je buren gaat vormgeven. In je eigen tuin kun je heerlijk genieten van de rust en het groen. En dat met het bruisende centrum van Enschede op een paar minuten fietsafstand. De kinderen vermaken zich straks uitstekend in de groen ingerichte gezamenlijke binnentuin. Voorzieningen als een gezondheidscentrum, supermarkten en scholen vind je hier om de hoek. Hier voel je je thuis.

Hoe werkt dat, samen bouwen in CANVAS?

Je kiest een kavel en een bijbehorende basiswoning. Als deze aan jou wordt toegewezen, ga je aan de slag met je woning. Samen met de architect maak je de woning op maat en naar jouw wensen af. Dit doen je buren op hetzelfde momet. Alle woningen worden zo zeer individueel, maar hebben nog wel een verwantschap met elkaar. Tijdens het hele traject organiseert KUUB een aantal gezamenlijke bijeenkomsten waarin je wordt meegenomen in het proces en de planning. Daarnaast ga je samen met je buren en een landschapsarchitect nadenken oer de inrichting van het binnengebied. Je leert je buren dus alvast kennen voordat je er gaat wonen. Dat maakt samen bouwen niet alleen makkelijker, maar ook vooral leuker!

Ook zo enthousiast?

Schrijf je in op de projectwebsite canvasjanninkkwartier.nl en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent. Alle verkoopinformatie zal vanaf 23 januari 2020 beschikbaar zijn.

Graag tot de 23e!

Bekijk hier nieuwbouwproject CANVAS - Janninkkwartier

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken