16 januari 2020

Wonen op een historische plek | Seahorse in Hengelo

Een moderne en diverse wijk met verschillende woningtypes, daar waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is én waar kinderen met veel plezier in een veilige omgeving kunnen buitenspelen; het Seahorse-terrein wordt straks een heerlijke plek om te wonen. 

Heb jij de hybride woningen al gezien?

Door de vele verschillende woningtypes die gebouwd gaan worden op Seahorse, zijn er genoeg woningen die aansluiten bij jouw levensfase. Heb jij bijvoorbeeld de hybride woningen al gezien? Deze woningen zijn ook bekend als levensloopbestendige woningen. Er worden 7 hybride woningen gebouwd op Seahorse, maar er zijn er nog maar enkele beschikbaar!

De hybride woning is een woning waarbij je kunt wonen, baden en slapen op de begane grond. De woningen zijn gelegen in een rustige hoek van de wijk op ruime kavels en worden opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Het oude industriële karakter van de wijk, komt terug in de hybride woningen. Dat herken je aan de platte daken, verticale lijnen, constructieve elementen en het metselwerk. De vanafprijs voor een hybride woning is € 380.000,- v.o.n.

Het nul-meter-principe

Naast dat je comfortabel kunt wonen op het Seahorse-terrein, woon je ook nog eens in de meest duurzame wijk van Hengelo. Heerlijk toch om nul euro aan maandlasten te hebben?*

Alle woningen zijn namelijk ontworpen volgens het nul-op-meter principe. Dit houdt in dat jouw woning, bij een normaal leeftpatroon, op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Energieneutraal, 100% elektrisch en dus ook geheel gasloos. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bekijk hier het filmpje. 

*energie maandlasten conform technische omschrijving: dit kan per huishouden verschillen.

Bekijk hier nieuwbouwproject Seahorse