Terug naar het overzicht
hoe-ziet-jouw-starterswoning-in-enschede-eruit

Hoe ziet jouw starterswoning in Enschede eruit?

Een gloednieuwe woning in Enschede, dicht bij het centrum en aan de andere kant het buitengebied op steenworp afstand. Het beste van twee werelden vind je in Nieuw Fenne, een nieuwbouwplan in ontwikkeling. Voor deze ontwikkeling hebben we jou nodig!

Meld je hier direct aan en geef jouw woonwensen door!

Als je Enschede een beetje kent, dan weet je dat het alle ingrediënten heeft voor een bruisende en veelzijdige stad: leuke winkels, mooie parken en de gezellige oude binnenstad met mooie terrassen. En er is altijd wat te beleven.

Op twee locaties, dichtbij elkaar, in de Enschedese wijk Stevenfenne, worden nieuwe starterswoningen gerealiseerd: aan de Wicher Nijkampstraat en de Tuinbouwstraat. Dit nieuwbouwplan, Nieuw Fenne, ligt in de directe nabijheid van school-, speel-, sport- en winkelfaciliteiten, het groene buitengebied en de ontsluitingswegen richting de snelweg zijn goed bereikbaar. In de nieuwe wijk Nieuw Fenne woon je overal dichtbij.

Hoe wil jij wonen?

Het plan is nog volop in ontwikkeling. En dat komt goed uit, want wij nemen graag jouw woonwensen hierin mee. Om een goed beeld te krijgen van jouw woonwensen, hebben wij een vragenlijst opgesteld. Met je account krijg je toegang tot de vragenlijst waarbij je jouw woonwensen kunt aangeven. Zo weten wij hoe jij wilt wonen. Dit is voor ons belangrijk, omdat we daarmee het ontwerp van de woningen en de inrichting van de omgeving nóg beter kunnen afstemmen op jouw wensen. Als je je hebt aangemeld, ontvang je bovendien regelmatig een nieuwsbrief over de ontwikkelingen. Zo blijf je helemaal op de hoogte van Nieuw Fenne!

Klik hier om je vrijblijvend aan te melden en jouw woonwensen door te geven.

Bekijk hier nieuwbouwproject Nieuw Fenne

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken