Terug naar het overzicht
op-zoek-naar-een-levensloopbestendige-woning

Op zoek naar een levensloopbestendige woning?

Een levensloopbestendige woning is een woning waar jij zo lang mogelijk kunt blijven wonen, zelfs op je oude dag. Ben jij op zoek naar een levensloopbestendige woning? Ook daarvoor ben je bij Nieuw Wonen Twente aan het juiste adres. 

Zo zijn er in Hengelo vijf nieuwbouwprojecten waar onder andere levensloopbestendige woningen worden gebouwd. Bij deze woningen vind je de badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Daarnaast wordt de woning zo comfortabel, veilig en toegankelijk mogelijk ingericht.

Nieuwbouwproject Seahorse

De levensloopbestendige woningen die onderdeel zijn van dit nieuwbouwproject op het oude Seahorse-terrein, worden hybride woningen genoemd. Je kunt wonen, baden en slapen op de begane grond. De woningen zijn gelegen in een rustige hoek van de wijk op ruime kavels en worden opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Er worden 7 hybride woningen gebouwd op Seahorse, maar er zijn er nog maar enkele beschikbaar! De vanafprijs voor een hybride woning is € 380.000,- v.o.n.

Naast dat je comfortabel kunt wonen op het Seahorse-terrein, woon je ook nog eens in de meest duurzame wijk van Hengelo. Heerlijk toch om nul euro aan maandlasten te hebben?* Alle woningen zijn namelijk ontworpen volgens het nul-op-meter principe. Dat leggen we uit in dit filmpje.

*energie maandlasten conform technische omschrijving: dit kan per huishouden verschillen.

Bekijk hier nieuwbouwproject Seahorse

Nieuwbouwproject Noabers Veldwijk Noord

De maximale zelfstandigheid bevorderen van de toekomstige bewoners in een veilige en sociaal aangename setting. Mét burenhulp en wederkerigheid. Dat is nieuwbouwproject Noabers Veldwijk Noord in een notendop. Bovendien kun je er direct al gaan wonen, want de woningen zijn opgeleverd!

De woningen zijn duurzaam gebouwd, want ze zijn voorzien van een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. Op de begane grond heb je een slaap- en badkamer. Bovendien wordt iedere woning opgeleverd met een zeer complete keuken. Er is een open ruimte op de eerste verdieping die je kunt inrichten als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Je huurt een woning vanaf € 935,- per maand.

Bekijk hier nieuwbouwproject Noabers Veldwijk Noord

Nieuwbouwproject Medaillon

Wonen omgeven door groen en op maar liefst 93 m2 word je van alle gemakken voorzien. Koken, eten, wonen, slapen en baden kan allemaal op de begane grond. De woningen worden voorzien van een keuken en sanitair en beschikken over een warmtepompinstallatie om de woning op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. Kortom, deze woning biedt alles om lang en comfortabel in te kunnen wonen! Je woont hier vanaf € 294.000,- v.o.n. 

Bekijk hier nieuwbouwproject Medaillon

Nieuwbouwproject Elisahof

Dit nieuwbouwproject krijgt er een extra woningtype bij! Naast vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen, kun je nu ook kiezen voor een levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoning. Deze woning, type Victoria, wordt gepresenteerd tijdens de open dag op zaterdag 8 februari. Tussen 11:00 en 13:00 uur ben je van harte welkom op de bouwlocatie aan de Elisabethstraat in Hengelo.

Bekijk hier nieuwbouwproject Elisahof | Bekijk hier woningtype Victoria

Nieuwbouwproject Henry Dunantstraat

Er gaan 2 semi-bungalows gebouwd worden aan de Henry Dunantstraat in Hengelo. Deze woningen gaan binnenkort al in verkoop en je kunt je vanaf nu bij ons inschrijven!

Deze bungalows voldoen aan alle duurzame en energiezuinige voorwaarden, waaronder een warmtepomp en zonnepanelen. Op de begane grond kun je gaan genieten van een tuingerichte woonkamer met een deur naar de tuin en een inbouwkeuken aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer op de begane grond heeft een deur naar de tuin en tevens een deur naar de badkamer. Op de verdieping worden er twee slaapkamers gerealiseerd én een tweede badkamer.

De prijs voor deze bungalows ligt tussen € 339.000,- en € 357.500,- v.o.n. en ze hebben een kaveloppervlakte van 195 m2 tot 234 m2.

Bekijk hier nieuwbouwproject Henry Dunantstraat en schrijf je in via de 'Ik heb belangstelling'-knop.

Heb je vragen over deze levensloopbestendige woningen? Neem dan contact met ons op, want we vertellen je graag meer!

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker