Terug naar het overzicht
dit-is-je-kans-om-te-gaan-wonen-in-borne

Dit is je kans om te gaan wonen in Borne!

Binnenkort gaat er weer flink gebouwd worden in Borne en dat betekent dat een aantal woningen in 2020 al opgeleverd gaat worden! We brengen je op de hoogte van de laatste nieuwbouwontwikkelingen van De Maten, Eschwonen en Couleur. Deze nieuwbouwprojecten gaan gerealiseerd worden in de Bornsche Maten.

De Maten - Woningtype Citroenvlinder (twee-onder-één-kapwoning)

Na een lange werkdag is het heerlijk thuiskomen in jouw droomhuis, in de prachtige nieuwe wijk De Maten. Bouwnummer 21, type Citroenvlinder, is een prachtige twee-onder-één-kapwoning én de enige die nog beschikbaar is in De Maten. Deze woning met een stoere, donkere gevel, geeft jou ruimte en comfort in overvloed. De grote raampartijen zorgen voor veel inval van daglicht en maken de woonkamer extra ruimtelijk.

De bouw van De Maten is al gestart. Bouwnummer 21 is te koop voor € 375.950 v.o.n. Er zijn enkele meerwerkopties meegenomen, zoals een uitbouw van 1,20 meter mét dubbele tuindeuren en zijlichten.

Bekijk hier meer over De Maten - Type Citroenvlinder

Eschwonen 

Op deelplan Eschwonen gaat in maart gestart worden met de bouw van woningtypes Hazelaar en Meidoorn & Mispel! In het vierde kwartaal van 2020 zullen de eerste woningen worden opgeleverd.

Er is nog één hoekwoning (woningtype Hazelaar) beschikbaar op dit plan, bouwnummer 1. Bij dit bouwnummer is standaard een uitbouw van 2,4 meter meegenomen! Bovendien wordt de woning opgeleverd met sanitair en tegelwerk en ontvang je een keukencheque ter waarde van € 2.500,-.  Bouwnummer 1 is te koop voor € 329.500,- v.o.n.

Enthousiast? Bekijk hier woningtype Hazelaar.

Naast de rijwoningen, worden er tien twee-onder-één-kapwoningen gebouwd (woningtype Meidoorn & Mispel). Er zijn nog vier beschikbare woningen van woningtype Meidoorn!

Door de vele ramen aan de voorkant van je woning en dubbele tuindeuren aan de achterkant, komt er heerlijk veel licht naar binnen. Bovendien is er aan de achterzijde van de woning genoeg ruimte voor je droomkeuken. Bij een aantal bouwnummers is een uitbouw van 1,20 meter of 2,40 meter bij de prijs inbegrepen samen met enkele meerwerkopties en afbouwopties. Deze woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk en daarnaast ontvang je bij aankoop van de woning een keukencheque ter waarde van € 3.500,-. De vanafprijs van de beschikbare woningen is € 392.500,- v.o.n.

Meer weten? Bekijk hier woningtype Mispel & Meidoorn

Naast de nog beschikbare hoekwoning en twee-onder-één-kapwoningen, zijn er twee vrijstaande woningen beschikbaar op deelplan Eschwonen! Jij kunt kiezen voor gratis duurzaamheidsupgrade van EPC 0,4 naar EPC 0,0 óf 50% korting op een uitbouw van 1,2 meter. Wat kies jij?

De vrijstaande woningen hebben een heerlijk ruime en lichte woonkamer aan de straatzijde. Door accenten in de zij- en voorgevel wordt de woning extra licht en ruim. De tuinzijde is de perfecte plek voor je toekomstige woonkeuken. Door een deur in de keuken stap je gemakkelijk je zuidelijk gelegen tuin in. Wil je liever tuingericht wonen? Ook dat is mogelijk! Deze woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk en daarnaast ontvang je bij aankoop van de woning een keukencheque ter waarde van € 4.500,-. ?De vanafprijs van de vrijstaande woningen is € 514.500,- v.o.n.

Meer weten? Bekijk hier woningtype Populier

Couleur | Mint en Indigo

Eind oktober ging nieuwbouwplan Couleur in verkoop met 26 woningen. Inmiddels zijn 13 van de 26 woningen verkocht!

Naar verwachting zullen in juli 2020 de grondwerkzaamheden starten op de bouwlocatie aan de Vossenbes en het Sonnebelt voor woningtypes Mint en Indigo . Als de bouw in de Bornsche Maten voorspoedig verloopt, zullen de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2021 worden opgeleverd.

Van deze woningtypes zijn nog enkele woningen beschikbaar. Ben jij benieuwd naar deze woningen? Neem contact met ons op en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met een van onze makelaars.

Bekijk hier nieuwbouwproject Couleur

Let op: Mocht je een woning willen kopen of heb je al een woning gekocht? Zorg er dan voor dat je vóór donderdag 26 maart 2020 je ruwbouw- en afbouwopties doorgeeft.  

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker