Terug naar het overzicht
noabers-veldwijk-noord-iedere-woensdag-open-huis

Noabers Veldwijk Noord | Iedere woensdag open huis!

Begin februari zijn de levensloopbestendige woningen van het Hengelose nieuwbouwproject Noabers Veldwijk Noord opgeleverd en dat betekent dat deze per direct bewoond kunnen gaan worden. Iedere woensdagmiddag in maart én april tussen 16:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom aan de Athenestraat. Kom vrijblijvend eens kijken naar onze mooie levensloopbestendige woningen en stel al uw vragen aan één van onze makelaars.

Als toekomstige bewoner aan de Athenestraat in Hengelo, heeft u naast uw eigen woning en berging een gemeenschappelijke groepsruimte en binnentuin met de andere bewoners tot uw beschikking.

Uw nieuwe woning heeft vloerverwarming en wordt opgeleverd inclusief keuken met uitgebreide keukenapparatuur. Op de begane grond heeft u, naast een royale, heerlijke lichte woonkamer, een slaapkamer en badkamer met tweede toilet. De vide kan worden ingericht als tweede slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Bovendien is uw woning energieneutraal door het nul-op-meter principe en dat betekent dat uw energielasten zeer laag zijn.

Liever een andere keer komen kijken dan een woensdagmiddag? Dat kan! Plan dan een bezichtiging in met één onze makelaars Kelly of Arjen. Daarnaast vertellen ze u graag meer over dit bijzondere nieuwbouwproject en beantwoorden ze graag uw vragen.

Kelly: 06 10 00 97 51 | Arjen: 06 19 06 18 86

kelly@nieuwwonentwente.nl | arjen@nieuwwonentwente.nl

Bekijk hier de prachtige nieuwe beelden van nieuwbouwproject Noabers Veldwijk Noord

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker