Terug naar het overzicht
prachtige-koopappartementen-in-enschede-binnenkort-in-verkoop

Prachtige koopappartementen in Enschede binnenkort in verkoop!

Binnenkort in verkoop, 35 prachtige koopappartementen! Het goede nieuws is; ze zijn al bijna klaar. Deze appartementen zijn gelegen binnen de singels van Enschede, direct achter de Zuiderval. We laten je graag kennismaken met het nieuwe project "Hof van Baurichter". 

Hof van Baurichter is een prachtig afgewerkt nieuw appartementencomplex, gelegen aan de Getfertweg, direct achter de Zuiderval. De Zuiderval is één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede. Je bent dus zo buiten de stad maar ook ligt Hof van Baurichter op een steenworp afstand van het centrum van Enschede.

Hof van Baurichter is een plek waar je kunt genieten van het wooncomfort en de rust in één van de comfortabel afgewerkte appartementen. Het appartementencomplex aan de Getfertweg zal gaan bestaan uit 35 hoogwaardige appartementen. De appartementen op de begane grond hebben een heerlijk ruime patiotuin en de andere appartementen op de verdiepingen beschikken over een trendy balkon.

Neem gauw een kijkje op de projectwebsite van Hof van Baurichter en schrijf je alvast in als geïnteresseerde voor dit plan. 

Wij houden je vervolgens op de hoogte van het laatste nieuws en je krijgt van ons een seintje wanneer de appartementen definitief in de verkoop gaan en je de appartementen kan komen bezichtigen.

Bekijk hier de projectwebsite van Hof van Baurichter

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker