Terug naar het overzicht
binnenkort-meer-informatie-over-bataafse-kamp

Binnenkort meer informatie over Bataafse Kamp!

De Bataafse Kamp in Hengelo wordt getransformeerd tot een prachtig appartementencomplex. Wij brengen je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit project!

Als het appartementencomplex af is, zal de sfeer van de voormalige school nog voelbaar zijn. Hier kun je over een tijdje wonen in een loftwoning, maisonette, appartement of penthouse. De prijzen voor deze woningen in het hogere segment zijn nog niet bekend.

Inmiddels is het nieuwe projectbord geplaatst en naar verwachting zullen we halverwege 2020 in verkoop gaan. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe projectwebsite die we binnenkort aan je mogen laten zien. Op de site komt onder andere informatie te staan over het gebouw, park en team.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Bataafse Kamp? Schrijf je dan op deze pagina in via de 'Ik heb belangstelling'-knop.

Bekijk hier transformatieproject Bataafse Kamp

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker