Terug naar het overzicht
cortile-uitzonderlijk-wonen-in-hartje-oldenzaal

Cortile | Uitzonderlijk wonen in hartje Oldenzaal

Wonen in de luwte van een binnenhof, maar vlakbij het centrum vol bijzondere winkels en gezellige horeca. Nieuwbouwplan Cortile combineert ruimte, rust en mooie architectuur met het bruisende leven van de stad. 

Op dit plan worden onder andere split-levelwoningen gebouwd. Deze woningen kijken uit op het Singelpark; het park dat rondom de binnenstad van Oldenzaal loopt. Dit wordt een plek met aandacht voor geschiedenis, groen, de klimaatopgave en natuurlijke ruimte om te wandelen en te spelen.

In een split-levelwoning geniet je van een stadstuin aan de achterkant van je woning en er is een mogelijkheid voor een zonnig terras aan de voorkant. Een bijzonder detail is de split-level op de begane grond. Met een woonoppervlakte van 145 m2 verdeeld over drie verdiepingen met 4 of slaapkamers, is er genoeg ruimte voor het hele gezin.

Wil jij hier wonen, neem dan contact met ons op. Er zijn er nog twee beschikbaar! Onze makelaars vertellen je graag meer over deze prachtige woningen.

Bekijk hier nieuwbouwproject Cortile

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker