Terug naar het overzicht
cottonfield-start-verkoop

Cottonfield | Start verkoop!

Save the date: woensdag 20 mei a.s. 14:00 gaat de online verkoop van Cottonfield van start! 

 

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, verloopt de verkoop van Cottonfield volledig online. Alle informatie zoals de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving en uitleg digitale inschrijving is vanaf deze datum online te vinden op onze website

Digitaal inschrijven
Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account op de website. Hiervoor vragen we een aantal gegevens zoals jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, jouw voorkeur voor bouwnummer(s) en jouw financiële gegevens. Met deze gegevens heb je voorrang bij de toewijzing.

De inschrijfperiode loopt van 20 mei a.s.14:00 uur tot en met 29 mei a.s. 12:00 uur. In deze periode kun je jouw gegevens en voorkeuren doorgeven.

Wil jij goed voorbereid zijn en vooraf financieel advies inwinnen?  Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces! 

Vragen?
Heb je vragen over Cottonfield? Neem dan contact op met Fleur of Gert Jan. Zij helpen je graag verder! 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker