Terug naar het overzicht
roombekerveld-de-opties-zijn-toegekend

Roombekerveld | De opties zijn toegekend.

De sluitingsdatum van 11 mei zijn we inmiddels voorbij en de eerste opties zijn toegekend. Heb jij geen telefoontje gehad, dan heb je helaas geen eerste optie op een woning in Roombekerveld. 

 

Het kan zijn dat mensen die nu een optie hebben op een woning, zich toch nog bedenken. Je wordt dus op een reservelijst gezet en kan op een later moment alsnog worden gebeld. Heb jij de inschrijfdatum van 11 mei gemist? Dan is het mogelijk je nog in te schrijven op de reservelijst. Op www.roombekerveld.nl is alle informatie rondom prijzen en andere verkoopstukken te vinden. 

Zelfbouwkavel 17: Verkoop bij inschrijving
Heb jij je al ingeschreven? Zo niet: loop de kans niet mis en download hier onder andere het kavelpaspoort, de kavelkaart en het biedingsformulier. De inschrijfperiode voor de vrije zelfbouwkavel op Roombekerveld loopt nog tot en met maandag 18 mei 2020 om 17:00 uur. 

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op. Hanneke, Stefan en Caspar staan voor je klaar! 

Wil jij graag een financiële check voor je je inschrijft? Onze financieel adviseurs helpen je graag gratis en vrijblijvend verder! De contactgegevens van onze financieel adviseurs zijn hier te vinden.

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Bekijk dan ook eens de andere projecten van Nieuw Wonen Twente. Schrijf je in op www.nieuwwonentwente.nl en laat jouw woonwensen achter, om op de hoogte te blijven van de nieuwste nieuwbouwprojecten in Twente. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker