25 juni 2020

CANVAS | Kom de sfeer proeven 2 juli 2020

Op een van de laatste nieuwbouwlocaties binnen de singels van Enschede bepaal jij hoe jij wilt wonen. Voor alle woningen van CANVAS heb je de keuze om je woning samen met de architect in te delen naar jouw wensen. Of ga je liever voor gemak en ben je een snelle beslisser? Kies dan voor de instapklare woning inclusief keuken, badkamer en toilet.  

Loop binnen op de informatieavond en ontdek wat bij jou past: mee tekenen of hier tekenen.

Mee tekenen: woning op maat kopen

Een woonkeuken aan de tuin, wonen op de eerste verdieping, een vide… Het kan allemaal! Om je CANVAS-woning naar jouw wensen af te maken ga je twee keer met de architect om tafel om jouw ideale plattegrond te tekenen en je kiest en koopt zelf je keuken, badkamer en sanitair.

Hier tekenen: een complete woning kopen

De architect heeft de woning voor je ingedeeld en kan uitgerust worden met keuken, badkamer en toilet. Bij oplevering trek je er dus zo in. Je kunt de woning upgraden door te kiezen uit een uitgebreide optielijst.

Wat je ook kiest: alle woningen hebben een privétuin, eigen parkeerplek en toegang tot de gezamenlijke binnentuin!

Een CANVAS-woning koop je al vanaf € 319.000,- v.o.n.

Informatieavond 2 juli

Kom langs op de informatieavond voor de brochure en aanvullende informatie over de woningen die nog beschikbaar zijn. En heb je vragen? De makelaar en adviseurs van KUUB zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden en je meer uit te leggen over de mogelijkheden van wonen in CANVAS.

Wanneer: 2 juli 2020.
Hoelaat: van 17:00 uur tot 19:00 uur.
Adres: Haaksbergerstraat 147, 7513 EL, Enschede. (Via de hoge poort kan je naar binnen!).