Terug naar het overzicht
broekzoom-binnenkort-in-verkoop

Broekzoom | Binnenkort in verkoop

Save the date: donderdag 20 augustus om 12:00 gaat de online verkoop van Broekzoom van start! 

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, verloopt de verkoop van Broekzoom volledig online. Alle informatie zoals de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving en uitleg digitale inschrijving is vanaf deze datum online te vinden op de website www.broekzoomhengelo.nl. 

Digitaal inschrijven
Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account op de website. Hiervoor vragen we een aantal gegevens zoals jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, jouw voorkeur voor bouwnummer(s) en jouw financiële gegevens. Met deze gegevens heb je voorrang bij de toewijzing.

De inschrijfperiode loopt van 20 augustus a.s. 12:00 uur tot en met 27 augustus a.s. 17:00 uur. In deze periode kun je jouw gegevens en voorkeuren doorgeven.

Wij zitten op 20 augustus a.s. tussen 12:00 uur en 17:00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast staan ook onze financieel adviseurs voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Wil jij goed voorbereid zijn en vooraf financieel advies inwinnen?  Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces! 

Vragen?
Heb je vragen over Broekzoom? Neem dan contact op met ons verkoopteam: Kelly, Jet of Maarten. Dit kan via 085 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken