Terug naar het overzicht
roombekerveld-laatste-bouwnummer-beschikbaar

Roombekerveld | Laatste bouwnummer beschikbaar!

Roombekerveld is een zeer gewild en geliefd project in de wijk Roombeek.  Het laatste bouwnummer is nu beschikbaar gekomen. Bouwnummer 4.   

Deze twee-onder-een-kapwoningen ademen karakter! Wat direct opvalt is de dwarskap als hoekaccent aan de ene zijde, en een royale erker op de begane grond aan de andere zijde. Ook deze woning is voorzien van grote ramen, die de kamers van extra veel daglicht voorzien. 

De woon- en leefkeuken is ruim opgezet, waardoor het dé plek is om samen te komenlekker te tafelen na een lange werkdag.

De eerste verdieping bevat drie ruime slaapkamers en een ruime ingerichte, moderne badkamer. BIj alle woningen is ook de verdieping voorzien van vloerverwarming. 

Heb je nog meer ruimte nodig? De grote zolder is bij uitstek geschikt voor een extra slaapkamer of logeerkamer. Ook in deze woning is een afgesloten ruimte aanwezig voor het plaatsen van de wasmachine en droger. 

Meer informatie: 
085 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl

Meer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker