Terug naar het overzicht
de-tien-heren-binnenkort-in-verkoop

De Tien Heren | Binnenkort in verkoop!

Hij is er!! De eerste impressie van het nieuwste plan in Saller: De Tien Heren. Daarnaast hebben we meer goed nieuws! Het project gaat namelijk al bijna in verkoop....

Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser. Het gezellige winkelcentrum is gelegen op loopafstand. Wonen in de Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijke onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kan je alle kanten op. Binnen 10-15 minuten ben je al in Oldenzaal of Enschede. De gemeente Losser streeft ook in de Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is inmiddels afgerond met veel groen, wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.

1607356696-20272-ai-nieuw-fenne-stp3-wic

Start verkoop
De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 28 januari om 09:00 uur. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopinformatie is vanaf dit moment te vinden op onze website onder het project. Ook ligt de verkoopdocumentatie vanaf dat moment klaar op ons kantoor. Vraag de verkoopdocumentatie aan via 085 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl, dan zorgen wij ervoor dat je dan in het bezit komt van een hardcopy brochure met inschrijfformulier.

Heb jij interesse in een van De Tien Heren? Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 4 februari, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij de inschrijving? Dan staan we uiteraard graag voor je klaar! Je kan ons bereiken op 085 273 23 77 of via info@nieuwwonentwente.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker