Terug naar het overzicht
de-tien-heren-verkoop

De Tien Heren | Verkoop

Het is bijna zover! Morgenochtend 09:00 gaan de 4 heren aan de singel op de Saller van het plan De Tien Heren in verkoop! Daarnaast nog meer goed nieuws: Ook de 8 royale bouwkavels gaan morgenochtend in verkoop! 

Heren aan de Singel
Deze 4 tweekappers zijn 5,94 meter breed en 10,74 meter diep. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een gezellige zithoek en de tuinzijde is de perfecte plek voor een mooie woonkeuken. Wil je nog meer ruimte voor een extra grote woonkeuken met kookeiland? Kies dan voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging aan de tuinzijde.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer met een ligbad, een douche, een wastafel en een tweede wandcloset.

Op zolder staan de technische installaties en is de aansluiting van de wasmachine. Hier zou je ook opbergkasten en een strijkplank kwijt kunnen. Voldoende mogelijkheden!

Meer info? Kijk dan hier

1607356696-20272-ai-nieuw-fenne-stp3-wic

8 Royale bouwkavels
Zelf bouwen op de Saller? Dat kan op één van de beschikbare kavels!
Binnen het plan de Saller heb je namelijk de kans om je eigen droomhuis te realiseren. Zelf of samen met bijvoorbeeld een architect of bouwbegeleider. Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die de gemeente heeft opgesteld voor de Saller. De aannemer en architect kies je zelf.

Morgen komen er 8 nieuwe kavels beschikbaar op de Havezatensingel en de Eversbergh en Boxbergen. 

Meer info? Kijk dan hier

De Saller
Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser. Het gezellige winkelcentrum is gelegen op loopafstand. Wonen in de Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijke onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kan je alle kanten op. Binnen 10-15 minuten ben je al in Oldenzaal of Enschede. De gemeente Losser streeft ook in de Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is inmiddels afgerond met veel groen, wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.

Start verkoop
De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 28 januari om 09:00 uur. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopinformatie is vanaf dit moment te vinden op onze website onder het project. 

Heb jij interesse in een woning van De Tien Heren of in de bouwkavels? Schrijf je dan hier in!  
Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 4 februari, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij de inschrijving? Dan staat Hanneke graag voor je klaar! Je kan haar bereiken op 085 273 23 77 of via hanneke@nieuwwonentwente.nl.

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker